Beauty

O recunoști? Așa arăta Inna când s-a lansat

Verdict.ro
March 24, 2019 14:25 PM

Inna este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră și nu numai. Artista nu a arătat întotdeauna cum arată acum însă. Cu trecerea timpului, cântăreața a trecut prin transformări notabile.

O mai recunoști? Așa arăta Inna când s-a lansat în industria muzicală din România

Alexandra Elena Apostoleanu, numele real al Innei, a fost cândva o fată simplă din Mangalia. Obișnuia să fie plinuță şi să aibă o dantură cu mici probleme. În prezent, vedeta are o dantură perfectă. Cu toate micile impedimente, Inna a continuat să fie foarte ambiţioasă.

Citește și: De nerecunoscut! Cum arăta Lora la începutul carierei în muzică? Făcea parte din trupa Wassabi, iar de atunci a suferit mai multe operații estetice

Azi este faimoasă în întreaga lume! Nu numai că și-a schimbat lookul, acum fiind foarte atentă la imaginea ei, dar a și învățat foarte bine engleza, franceza și spaniola.

Inna se bucură, în acest moment, de un succes colosal. Cu peste 7 milioane de fani pe Facebook, Inna este un artist adorat pe toate meridianele, iar melodiile ei sunt hituri. Între timp Inna a devenit și una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România.

Citește și: S-a declarat împotriva lor, dar a spus DA! acestei intervenții! Ce operație estetică a suferit Adela Popescu