News

O recunoşti? Cum arăta Gina Pistol înainte de operaţiile estetice. Transformarea e una radicală

andreea voicu
February 6, 2019 10:02 AM

Deşi mama natură a înzestrat-o cu frumuseţe, Gina Pistol a considerat că mai trebuie să treacă şi pe la cabinetul medicului estetician.

Prezentatoarea emisiunii ‘Chefi la Cutite’ nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre intervenţiile chirurgicale la care a apelat, dar şi despre problemele pe care le-a întâmpinat din cauza acestora.

La doar 20 de ani, Gina Pistol a pozat provocator într-o revistă pentru bărbaţi. La vremea respectivă, blondina a vrut să îşi îmbunătăţească aspectul fizic şi a mers la medicul plastician. Din păcate, rezultatul nu a fost unul dorit, aşa că au urmat operaţii după operaţii.

O recunoşti? Cum arăta Gina Pistol înainte de operaţiile estetice

Gina Pistol a suferit, până acum, patru operaţii la nas pentru a ajunge să îl aibă pe cel pe care şi-l dorea. Nici buzele sale nu au scăpat de bisturiu. În 2009, a vrut să îşi augmenteze buzele, însă a avut probleme mari în urma procedurii. A avut mult de tras după ce i s-au format chisturi în buze.

În 2016, Gina Pistol a a apelat la blefaroplastie, intervenție la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele.

Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, declara blonda acum 3 ani.