Vedete

O româncă l-a sedus pe Kanye West după divorțul de Kim Kardashian! Cine este și cum arată Tania Alexandru

maria.apostol
February 13, 2022 09:33 AM

Tania Alexandra, o tânără româncă,  a pătruns în anturajul rapper-ului american Kanye West!

El, un rapper cunoscut la nivel mondial pe nume Kanye West. Ea, o tânără româncă cu aspirații înalte. Elementul comun – fashion-ul! Locația – Paris Fashion Week.  Însă pentru a înțelege cum a fost posibilă întâlnirea celor doi, vom detalia, pas cu pas, firul întâmplărilor.

În urmă cu ceva timp, potrivit surselor CANCAN.RO, dragostea o ducea pe Tania Alexandra în orașul iubirii, Paris. Acolo avea să se mute de dragul bărbatului de care se amorezase fără scăpare. Este vorba despre un basketbalist american. Tot acolo își „fructifica” și pasiunea pentru fashion, pe băncile uneia dintre cele mai renumite școli de profil, International Fashion Academy.

Kanye West, impresionat de româncă

Nu doar gusturile în materie de fashion aveau să i se schimbe româncei, ci și anturajele în care se învârtea. Așa se face că, în timpul Paris Fashion Week, Tania Alexandra avea să socializeze și cu rapper-ul american. Și nu doar atât!

Imediat după ce show-ul a luat sfârșit, Kanye West și ceilalți designeri importanți aveau să se retragă și să se distreze la „after”. Petrecere la care a dat „join” și Tania Alexandra, moment pe care l-a și imortalizat și încărcat pe Instagram Stories. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Pe 19 februarie 2021, Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West. Perechea s-a separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West, Saint West, Chicago West și Psalm West . În ultimul sezon al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, Kim a izbucnit în lacrimi vorbind despre despărțirea de rapper.