Fashion

O româncă, pe coperta Vogue Paris!

irina.letitia
March 18, 2019 22:19 PM

In luna aprilie, coperta revistei Vogue Paris vine în 3 variante, iar pe una dintre ele apare nimeni alta decât Andreea Diaconu, unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului!

Andreea nu este la prima sa copertă Vogue, ea apărând pe o serie de coperţi ale celebrei publicaţii, printre care ediţiile din Mexic, Spania şi iar Franţa.

La cei 28 de ani ai săi, Andreea este pe culmile succesului modellingului internaţional. A prezentat pentru cele mai renumite case de modă şi a fost imaginea unor branduri precum Gucci, Dolce & Gabbana, Chloe, Donna Karan sau Belstaff, pentru care a pozat alături de David Beckham, un ambasador al brandului.

In cea mai nouă ediţie franceză a revistei Vogue, Andreea ţine una dintre cele 3 versiuni de copertă, îmbrăcată într-o superbă ţinută Chanel.

View this post on Instagram

The second of the 3 new covers for April of @vogueparis with @andreeadiddy shot by @inezandvinoodh ❤️⚡️❤️ @chanelofficial @virginieviard

A post shared by Emmanuelle Alt Official (@emmanuellealt) on

Andreea a postat la rândul său imaginea pe contul său de Instagram, alături de mesajul: „Veşnic recunoscătoare pentru bunătatea ta, sfaturile strălucite de viaţă, pentru buna dispoziţie şi mişcările de dans pe care le împărtăşeşti cu toţi cei cu care te întâlneşti @emmanuellealt. Onorată şi fericită să fiu pe una dintre cele trei coperţi ale @vogueparis, alături de @raquel_zimmermann şi @adutakech !”