News

O vedetă de la Antena 1 va aduce pe lume al treilea copil! 'Aș vrea să spun că sunt fericită'

andreea voicu
December 1, 2019 16:05 PM

Bucurie mare în familia ‘Neatza cu Răzvan și Dani’! Ruxandra Luca, reporter special al emisiunii de la emisiunii de la Antena 1, este din nou însărcinată.

Pe aceeasi temaActriţa Claire Holt a vorbit despre naşterea fiului său

O vedetă de la Antena 1 va aduce pe lume al treilea copil! ‘Aș vrea să spun că sunt fericită’

Viitoarea mămică și-a ținut sarcina ascunsă până în al doilea trimestru. Recent, a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă și a anunțat că va aduce pe lumea al treilea bebeluș.

Ruxandra Luca este însărcinată în patru luni. Vestea cea mare a dat-o pe blogul personal.

‘În burta asta cam lipită de coaste crește de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuțe, piciorușe și o inimioară care să bată.

Aș vrea să spun că sunt fericită și atât, dar mai sunt și tare emoționată. Mi-e teampă de tot ce știu și de tot ce nu știu. Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deși greața cumplită, oboseala și durerile de cap și de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu. Abia când am văzut la ecograf copilul din mine, al treilea copil al meu, conturat ca un pui de om și nu un simplu bob de mazăre, am plâns ca și cum m-al fi trezit din vis. (…). Mi-e teamă, mi-e drag, mi-e bucurie, mi-e emoție, mi-e iubire’, a scris Ruxandra Luca pe blogul său.