News

Oana Radu s-a căsătorit! Ce a purtat vedeta la cununia civilă

iulia.statie
August 20, 2020 14:06 PM

Oana Radu s-a căsătorit cu bărbatul ce i-a furat inima, Cătălin Dobrescu!

Pe aceeasi temaElena Gheorghe are o dieta in care dulciurile sunt permise. Cum se mentine in forma cantareata

Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu

La aproape un an după ce vedeta și-a pierdut fostul partenerul într-un eveniment tragic, aceasta și-a găsit fericirea și iubește din nou.

Oana Radu abia aștepta evenimentul emoționant, iar astăzi aceasta i-a spus ‚DA’ iubitului său în fața ofițerului stării civile. Atât artista, cât și iubitul ei sunt din Craiova, unde și-au unit cei doi destinele, așa cum și-a dorit vedeta. Alături de ei au fost apropiații, iar cântăreața a purtat o rochie albă, cu mâneci bufante și un accesoriu pentru păr inedit.

 

View this post on Instagram

 

I am a married woman ! ? I love you forever @catalin_dobrescu6 ! @glamadea.boutique @empolijewelry @cadouri.dulciuri.flori

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Deși Oana Radu a trecut prin multe provocări și a suferit foarte mult, aceasta a găsit puterea de a zâmbi din nou, demonstrând că este o luptătoare. După o perioadă durereoasă, cântăreața și-a dat seama că trebuie să își revină și s-a apucat de sport.

Așa și-a întâlnit alesul, pe Cătălin Dobrescu, ce lucrează ca antrenor de fitness. Aceștia trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, iar lucrurile între ei s-au mișcat extrem de repede, partenerul său dându-și seama imediat că artista este aleasa lui.

 

View this post on Instagram

 

My special day! I said yes for a lifetime! @empolijewelry @glamadea.boutique

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Cum a fost vedeta cerută în căsătorie

Cât despre cererea în căsătorie, Oana Radu a primit un inel superb, pe care și-l dorea de foarte mult timp.

„Mai țineti minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Vă povesteam că dacă vreodată în viața asta voi fi cerută în căsătorie, cu inelul acela o sa fiu cerută. Nu mi l-am cumpărat singură și DA, am fost cerută în căsătorie și am zis DAAAA. Sunt fericită alături de el și acesta a fost și motivul pentru care am fost atât de volubilă. Am simțit să știe toată lumea că sunt fericită. Nu știu dacă o considerați o greșeală sau nu. Aș fi fost fericită și dacă mă cerea în căsătorie cu inelul de la pufuleți cu surprize.”, declara vedeta pe social media acum ceva vreme.