News

Oana Roman a vorbit despre divorțul lui Mihai Mitoșeru! 'Eu ştiam despre probleme'

andreea voicu
September 9, 2019 13:51 PM

Zilele trecute, Mihai Mitoșeru a anunțat că va divorța de soția lui, Noemi. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2015, însă în trecut au mai fost separați. Vestea că s-au despărțit a fost dată de Mihai pe Facebook.

Pe aceeasi temaCum a serbat Oana Roman ziua fiicei sale, Isabela

Oana Roman a vorbit despre divorțul lui Mihai Mitoșeru! ‘Eu ştiam despre probleme’

‘Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm!

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!’, a fost anunțul făcut de Mihai Mitoșeru.

Oana Roman, buna prietenă a lui Mihai Mitoșeru, a explicat că nu este prima dată când cei doi se despart, iar problemele dintre ei erau destul de vechi.

‘Eu ştiam despre probleme, evident că ştiam pentru că Mihai îmi este cel mai apropiat şi vechi prieten şi, evident că la un moment dat, am avut o discuţie cu el pe tema asta, în sensul în care am ieşit într-o seară şi am stat de vorbă acum vreo lună, să zic, şi mi-a spus că sunt într-un moment în care nu se ştie ce va fi, că ea s-a hotărât să se mute la mama ei. Mă rog, eu am crezut că este vorba de faptul că vor lua doar o pauză şi că vor încerca să rezolve cumva situaţia.

Am înţeles că şi-au dorit cumva să îşi regleze problemele şi ştiu că ar fi vrut să apeleze şi la un psiholog, nu ştiu dacă până la urmă au făcut chestia asta, şi acum am aflat şi eu că el a scris faptul că până la urmă n-au reuşit să se înţeleagă. Noi am fost şi la mare săptămâna trecută, ne-am întâlnit de două ori şi el era tot singur. Mi-a spus că situaţia este la fel şi că nici el nu înţelege ce se întâmplă. Mie îmi pare foarte rău pentru că știu cât de mult își dorea el să-și facă o familie și să trăiască cu fata asta, pe care chiar cred că o iubește foarte mult’, a declarat Oana Roman, potrivit antenastars.ro.