News

Oana Roman a vorbit despre relația ei cu Marius Elisei

adelina.duinea
April 25, 2019 11:45 AM

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din vara anului 2014. Recent, Oana a vorbit despre relația ei cu cel care-i este soț.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a avut multe cumpene în mariajul său. Cuplul a trecut prin certuri aprige şi prin câteva mici discuții despre despărţire. Cu toate acestea, cei doi au rămas o familie.

Oana Roman a vorbit despre relația ei cu Marius Elisei

Oana Roman şi Marius Elisei sunt căsătoriţi de aproape 5 ani. De curând, Oana a mărturisit că soţul ei este extrem de gelos. Acesta ar fi, se pare, unul dintre motivele certurilor dintre cei doi.

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim. Nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a spus vedeta la Cristina Şişcanu Show, potrivit Click! pentru femei.

Citeşte şi: Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină! „Ne dorim foarte tare un al doilea copil”

„Am fost realmente alături şi la bine şi la rău ..”

„Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie.

Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel. Peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie.

Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!”, a scris Oana Roman pe o reţea socială în urmă cu ceva timp, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au împlinit 8 ani de căsnicie! Cum s-au cunoscut