Fashion

Oana Roman și Marius Elisei au dezvăluit cum își aleg outfiturile! Tânărul e cel mai norocos soț

Verdict.ro
April 30, 2018 14:02 PM

Oana Roman și Marius Elisei au ratat prima zi de petreceri de la malul mării, însă duminică și-au luat revanșa. Vedeta a dezvăluit că ea este cea care se ocupă de outfiturile ei și ale soțului ei, fiecare dintre ei având preferințe clare în materie de branduri.

Oana Roman a mărturisit că este fan branduri românești, iar ținutele sale sunt de cele mai multe ori compuse din ținute de la Depot 96 și încălțăminte LEENA G. Cât despre ținutele mai tânărului ei soț, vedeta a dezvăluit că acesta e fan Zara.

”Nu am reușit să ajungem ieri, pentru că am fost la o emisiune de radio. Isabela a rămas cu doamna care ne ajută. Port doar românește: Depot 96, LEENA G și geanta e Zara. Eu de îmbrăcat, mă îmbrăcat de ani de zile, iar de când Ana Pârvulescu și-a făcut bussinesul ăsta cu de pantofi, mă încalț numai de la ea, pentru că lucrează foarte bine și eu vreau să încurajez creatorii românești și producția românească, de orice. Cămășile nu i le mai calc eu, i le duc la curățătorie. Telefon, chei de la mașină, pudră, țigări și un ruj – asta e tot ce am în geantă!”, a declarat Oana Roman pentru Verdict.ro.

Marius Elisei a mărturisit că Oana este cea care se ocupă de tot ce ține de aparițiile lui: ”Ne bronzăm puțin înainte de a intra la club. O pereche de pantaloni Zara, un pulover Zara… Eu fac cel mai frumos: ”Unde mergem? Aaaa, pregătește-mi hainele”.