News

Octavia Geamănu a îmbrăcat rochia de mireasă! Prezentatoarea tv s-a măritat în mare secret cu tatăl fiului său

andreea voicu
January 26, 2020 16:48 PM

Octavia Geamănu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă (25 ianuarie)! Prezentatoarea tv s-a măritat în mare secret cu tatăl fiului său, Marian Ionescu.

Pe aceeasi temaOctavia Geamănu și Marian Ionescu au sărbătorit 4 ani de căsnicie. Mesajul emoționant al știristei

Octavia Geamănu a îmbrăcat rochia de mireasă! Prezentatoarea tv s-a măritat în mare secret cu tatăl fiului său

Vedeta de la Antena 1 și liderul formației Direcția 5 au făcut pasul cel mare în faţa lui Dumnezeu, la cinci ani distanță de la cununia civilă.

Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din București. Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au decis la începutul acestui an să se cunune și la biserică, așa că mireasa nu prea a avut timp la dispoziție să organizeze un eveniment grandios. Cu toate acestea, prezentatoarea știrilor de la Antena 1 a declarat că a avut o zi perfectă.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au cununat religios în prezența fiului lor Andrei, în vârstă de 3 ani, și a rudelor.

Blonda a purtat o rochie de mireasă albă, simplă, pe care a cumpărat-o cu fix o zi înainte de nuntă. Emoționată, prezentatoarea a publicat pe internet și primele imagini de la fericitul eveniment.

„La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A două zi chiar nu se putea. Nu de altă, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă și superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puțîn în cazul meu, lucrurile se lămuresc.

De multe ori chiar în ultimul moment. M-am simțit așa cum își dorește orice femeie care ajunge in față altarului: magnific! Aș vrea să mă abțin, dar parcă văd că o să postez toată săptămâna! Mă-ntelegeti, nu? S-aveți zi cu bucurii!„, a mărturisit Octavia Geamanu pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru 🤷🏼‍♀️. Nu recomand!😁A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc😁. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc @rosaclara_romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! ❤️🙏 O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana!😁 Ma-ntelegeti, nu?🤭😁 S-aveti zi cu bucurii! A, pentru inceput, las link in bio cu materialul filmat de colegii mei pentru @observatorantena1 , carora le multumesc pentru cuvintele frumoase, montaj, etc🙏🤗.

O postare distribuită de Octavia (@octaviageamanu) pe