News

Offset, cadou inedit pentru Cardi B! Artistul o vrea pe fosta soție înapoi

iulia.statie
October 10, 2020 16:52 PM

Cardi B împlinește 28 de ani pe 11 octombrie, iar Offset deja i-a pregătit un cadou inedit, chiar dacă cei doi divorțează.

Pe aceeasi temaCardi B, cadou în valoare de 4 milioane de dolari din partea lui Offset

Offset vrea să se împace cu fosta soție, Cardi B

El și-a dorit să îi amintească vedetei ce mamă excepțională este pentru fetița lor în vârstă de 2 ani, Kulture Kiari Cephus, aranjând ca un panou imens să fie amenajat într-o locație cu mult trafic, pe Sunset Strip din West Hollywood.

Bineînțeles, Cardi a fost extrem de impresionată, mulțumindu-i fostului soț, însă, aceasta nu dorește să se împace cu el. „Îți mulțumesc, domnule. Îl ador.”, a scris rapperița la postarea în care a dezvăluit cadoul făcut de fostul partener. Totuși, descrierea folosită nu a fost deloc romantică. Ea nu a transmis vreun semnal de împăcare, deși, se pare că el chiar o vrea înapoi.

 

View this post on Instagram

 

Thank you sir 😏😏😏I love it

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

„Nu este șocant faptul că Offset i-a luat lui Cardi pancarda, îi este dor de ea foarte tare și o vrea înapoi. El a surprins-o cu pancarda pentru că este genul de lucru ce i-ar plăcea și vrea să o facă să zâmbească.”, a spus o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

Cardi B îi ia apărarea fostului soț, Offset, pe rețelele de socializare

„Ei se înțeleg foarte bine și mereu ea o să îl iubească, dar merge mai departe cu divorțul. Nu înseamnă că Offset se va opri. El o respectă, dar încă o iubește, deci nu putem să îl învinovățim pentru că încearcă.”, a continuat sursa.

Cardi a refuzat să vorbească urât la adresa fostului soț, chiar dacă ei și-au spus adio după trei ani de mariaj. După ce un fan i-a adus cuvinte jignitoare artistului, vedeta a spus: „Nu îmi pasă că nu îți place de el. Nu vorbesc cu el, dar nu o să îți dau voie să nu îl respecți pe tatăl copilului meu.”