Fashion

Oficial îi merge bine, chiar și singură! Lidia Buble, răvășitoare într-o creație a designerului Cristina Săvulescu

maria.apostol
December 13, 2021 14:20 PM

Lidia Buble s-a despărțit recent de Harlys Becerra, dar se simte și arată excepțional! Invitată la Kiss Fm, artista a purtat un cardigan croșetat și o pereche de pantaloni scurți din același material, de la Seen Users, creație a designerului Cristina Săvulescu. 

Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra s-au despărțit, însă artista se concentrează acum asupra carierei și petrece timp alături de persoanele dragi. Ea a fost invitată în studioul Kiss Fm pentru a-i încînta pe ascultători cu vocea inconfundabilă.

Lidia Buble și Chiara Ferragni, îndrăgostite de același brand

Lidia a făcut spectacol și s-a remarcat nu doar prin voce, ci și prin ținută. Îmbrăcată cu un cardigan verde, croșetat, și cu o pereche de pantaloni scurți din același material și aceeași culoare, cântăreața și-a pus în evidență silueta perfectă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) 

Fanii au numit-o ”Zeiță” pentru ținuta ei spectaculoasă, o creație semnată Seen Users, a designerului Cristina Săvulescu.

Inclusiv Chiara Ferragni, cel mai de succes influencer din lume a ales să poarte această ținută, însă pe culoarea roz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) 

În urmă cu o lună, Chiara s-a pozat îmbrăcată cu o pereche de jeans tot de la brandul românesc Seen Users.

„Mata Hari Jeans” sunt 100% din bumbac, însă accesoriile fac diferența! Cristalele reprezintă „elementul-cheie” al acestui articol vestimentar și, cel mai probabil, a fost unul dintre detaliile care au încântat-o