News

Olga Kurylenko, fostă Bond Girl, a dezvăluit că suferă de coronavirus

iulia.statie
March 16, 2020 12:29 PM

Fosta fată Bond, Olga Kurylenko s-a testat pentru coronavirus iar rezultatele au ieșit pozitive, după cum a dezvăluit aceasta.

Pe aceeasi temaHeidi Klum, suspectă de coronavirus! ‘Mă simt rău de o săptămâna, dar abia astăzi am reușit să fac testul’

Actrița în vârstă de 40 de ani, ce a jucat-o pe Camille Montes în ‚Quantum of Solace’ a spus că a fost diagnosticată după o săptămână în care a suferit de febră și oboseală. Acum, aceasta s-a izolat și le-a dezvăluit fanilor printr-o fotografie pe Instagram că este nevoită să stea închisă în casă. „Sunt închisă în casă după ce am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Mă simt rău deja de o săptămână. Febra și oboseala sunt simptomele mele principale. Aveți grijă de voi și luați totul în serios!”, a scris Olga.

 

View this post on Instagram

 

Locked up at home after having tested positive for Coronavirus. I’ve actually been ill for almost a week now. Fever and fatigue are my main symptoms. Take care of yourself and do take this seriously! Сижу в изоляции дома с диагнозом Коронавирус. Уже почти неделю болею. Температура и слабость – мои основные симптомы. Будьте осторожны и принимайте это во всерьёз! #coronavirus #коронавирус

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Olga a jucat alături de Daniel Craig în ‚Quantum of Solance’, iar personajul său a fost un agent secret pe nume Camille Montes. Pentru acest rol, ea a trebuit să ia lecții de dialect. Actrița s-a născut în Ucraina, însă are cetățenie franceză. Conform Daily Mail, aceasta locuiește în Londra de peste un deceniu, însă nu se știe încă unde se află în carantină.

Diagnosticul actriței a venit după ce alte două staruri, Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, au recunoscut că suferă de virus.