News

Olimpia Melinte și-a descoperit o nouă pasiune! Ce le pregătește actrița fanilor

iulia.statie
March 3, 2020 14:47 PM

Olimpia Melinte, actrița principală din serialul ‚Vlad’ este una dintre cele mai apreciate vedete ale momentului, iar românii privesc cu sufletul la gură spre micile erane ori de câte ori este difuzat un nou episod din faimoasa producție.

Pe aceeasi temaDiana Sar, apariție inedită! Cât de bine arată vedeta

Olimpia le-a făcut fanilor o surpriză și a vorbit despre o altă pasiune de-a sa, pe care dorește să o fructifice. Frumoasa actriță a povestit că vom putea vedea în curând ce ne-a pregătit.

„Pasiunea mea pentru imagine s-a concretizat acum câteva zile când am migrat în departamentul colegului @adrian.silisteanu, cum m-am descurcat vedeți curând în @vlad_serial. Ne vedem la 20.30.”, a scris actrița pe Instagram.

Olimpia Melinte și-a descoperit o nouă pasiune! Ce le pregătește actrița fanilor

Se pare că actrița face furori atât pe micile ecrane, cât și pe site-urile de socializare. Fanii sunt total îndrăgostiți de aceasta și de orice personaj ce joacă în cunoscuta dramă românească, serialul fiind un adevărat succes.

Recent, Olimpia s-a pozat cu un superb buchet de flori, pentru a le arăta fanilor că este răsfățată în această primăvară. Pentru a le face un mic cadou urmăritorilor, aceasta a folosit ca descriere o frumoasă poezie ce o leagă de multe amintiri din copilărie.

„Un zarzăr mic, în mijlocul grădinii/Şi-a răsfirat crenguţele ca spinii/De frică să nu-i cadă la picioare/Din creştet, vălul subţirel de floare…” asta era strofa mea de la serbarea de clasa a treia. Rapsodii de primăvară vă doresc!”, a scris actrița.