News

Olivia Steer, la începutul carierei în jurnalism! Prezenta știrile Pro TV alături de Mihai Dedu

adelina.duinea
January 29, 2019 13:32 PM

În anul 2000, Olivia Steer era una dintre protagonistele primilor ştiri ale dimineţii, la Pro TV. Au urmat „Dansez pentru tine”, „Business Magazin” și „Doamne de poveste”. De la moartea surorii ei din 2010, Olivia Steer a renunţat la televiziune. Vedeta şi-a schimbat stilul de viaţă şi priorităţile, scrie Click!.

Olivia Steer, la începutul carierei în jurnalism! Prezenta știrile Pro TV alături de Mihai Dedu

În ultimii ani, Olivia a militat împotriva vaccinurilor, a mamografiilor și a chimioterapiei. A promovat acerb un stil de viaţă raw vegan, pe care ea l-a îmbrăţişat împreună cu familia ei.

Nu de puţine ori, declaraţiile ei au şocat şi au ridicat valuri de revoltă în mediul online şi nu numai. Soţul ei, Andi Moisescu (43 de ani), jurat la „Românii au talent” și realizator al emisiunii „Apropo TV”, a intervenit rar şi discret în acest subiect.

Citește și: Cum arăta Lavinia Pîrva înaintea operațiilor estetice

„Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic, pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, declara Moisescu pentru revista Plafar, potrivit Click!.

Puţini şi-o mai amintesc pe Olivia în urmă cu 16 ani, când era corespondent al Ştirilor Pro TV, apoi prezentatoare de ştiri matinale alături de Mihai Dedu.

Olivia Steer, la începutul carierei în jurnalism
Olivia Steer prezentând știrile Pro TV în august 2002. Sursă: Instagram

 

În 2006 a prezentat, alături de Ştefan Bănică, primul sezon al emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, fiind apoi înlocuită de Iulia Vântur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economică „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasă TV.

Olivia Steer, la începutul carierei în jurnalism
Olivia Steer și Ștefan Bănică Jr. prezentând primul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” în anul 2006

 

Olivia Steer, la începutul carierei în jurnalism
Olivia Steer însărcinată în 7 luni cu cel de-al doilea băiat al ei și al lui Andi Moisescu

 

Mai mult imagini în GALERIA FOTO de mai sus!