Fashion

Oprah Winfrey, pe coperta Vogue UK, la 64 de ani!

nicoleta.ispasescu
July 3, 2018 13:43 PM

După o absență de aproape 20 de ani, prezentatoarea talk-show-ului care îi poartă numele, Oprah Winfrey, a demonstrat că are tot ceea ce trebuie pentru a fi un star pe coperta Vogue.

Pe aceeasi temaBeyoncé și-a schimbat look-ul în plin turneu cu Jay-Z! Cum arată acum

Introducing the August issue of #BritishVogue starring @Oprah, on newsstands Friday July 6. Winfrey is styled by editor-in-chief @Edward_Enninful in a made-to-order taffeta gown by @stellamccartney and diamond and emerald earrings by @buccellatimilan for the cover. Photographed by @MertAlas and @MacPiggott with interview by Decca Aitkenhead, hair by @1malcolmedwards with special thanks to Oprah’s beauty team @nicolemangrumhair and @derrick4mkup. Read extracts from the interview now at the link in bio #NewVogue

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Oprah, în vârstă de 64 de ani, apare pe coperta lunii august a revistei Vogue UK, marcând cea de-a doua apariție a ei pe coperta celei mai prestigioase publicații de modă din lume, prima fiind în octombrie 1998, când a pozat pentru Vogue US.

Fotografiată de Mert Alas și Marcus Piggott, și stilizată de redactorul-șef al revistei Vogue, Edward Enninful, Oprah este întruchiparea unei femei elegante și rafinate, îmbrăcată într-o rochie din tafta, făcută la comandă, semnată Stella McCartney. Ținuta a fost completată cu o pereche de cercei cu diamante albe și galbene și emerald, aparținând brandului Buccellati.

Regina talk-show-ului a distribuit coperta pe pagina ei de Instagram, pentru cei 14.7 milioane de followers pe care îi are.

„Aceasta a fost o experiență cu adevărat regală. Mulțumesc @edward_enninful și @britishvogue pentru că m-ați făcut regină pentru o zi. Și @mertalas, @macpiggott… un vis…nici nu am știut că o să fiu fotografiată de voi doi”, a subliniat Oprah.

Oprah Winfrey wears a made-to-order duchesse-satin dress by @AlexanderMcQueen, a diamond bracelet, worn in hair, diamond, coral and spinel earrings, a diamond and ruby ring by @vancleefarpels, and a pavé-diamond ring by @AspreyLondon for her #BritishVogue cover shoot. Styled by @Edward_Enninful, photographed by @MertAlas and @MacPiggott. On newsstands July 6. At the link in bio, read extracts from the interview now

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on