News

Orlando Bloom, apariție de senzație la Milano Fashion Week

daniela.untu
February 24, 2020 12:35 PM

Seara trecută, la Milano Fashion Week, celebritățile s-au înghesuit la prezentarea colecției de toamnă Boss 2020. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Ashley Benson, Cara Delevigne, Madelaine Petsch, însă cel care a atras toate privirile a fost Orlando Bloom.

Pe aceeasi temaAnimal print-ul la un alt nivel: în 2020 se poartă imprimeul cu maimuțe

Orlando Bloom, apariție de senzație la Milano Fashion Week

Sursa: profimedia

Înainte de începerea show-ului de la Milano Fashion Week, Orlando Bloom a venit însoțit de un invitat surpriză, cățelușa lui, Mighty cu care s-a și asortat.

Orlando Bloom a ales un look monocromatic, optând pentru nuanțe de maro. Actorul a purtat un costum cu un croi simplu, iar paleta neutră a ținutei sale s-a potrivit perfect cu nuanța blănii cățelușei lui, Mighty.

 

View this post on Instagram

 

Mighty did #mfw like a @boss I just tagged along #BOSSeyewear #BOSSFW20

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Actorul a luat exemplu de la Paris Hilton, care mereu își aducea mereu câinele chihuahua, Tinkerbell, la toate spectacolele de modă din anii 2000.

Orlando Bloom a adoptat-o pe Mighty în 2017, iar de atunci nu s-a mai separat de ea. De altfel, și contul lui de Instagram este plin de fotografii cu cățelușa sa și nu ratează nicio ocazie în a-și lua patrupedul peste tot. Așa s-ar explica și gestul facut la săptămâna modei de la Milano.

 

View this post on Instagram

 

motley crew 2020

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on