News

Orlando Bloom speră să devină din nou tătic!

iulia.statie
November 15, 2019 12:17 PM

Orlando și Katy s-au logodit de Valentine’s Day, dar încă nu au confirmat ziua nunții. Actorul are un băiețel în vârstă de 8 ani, Flynn Christopher, din fostul mariaj cu Miranda Kerr.

Pe aceeasi temaCând plănuiesc să facă nunta Katy Perry și Orlando Bloom

Orlando Bloom, 42 ani, este gata să își mărească familia cu logodnica sa, Katy Perry, 35 ani.

„Vreau să mă bucur de familie și prieteni, de iubitul meu fiu și să am și mai mulți copii.”, a dezvăluit Bloom într-un interviu cu Man About Town.

„Vreau să mă asigur că sunt pregătit atunci când ne hotărâm spre a face acest pas, să știu foarte clar ce înseamnă, nu să am idei romantice despre cum este să fii într-o relație.”, a spus el.

În timp ce Orlando mai are un fiu, Flynn Christopher Bloom, cu Miranda Kerr, pentru Perry acesta va fi primul copil.

Orlando a cerut-o pe Katy de Valentine’s Day cu un inel cu diamant în formă de floare, ce are un rubin în mijloc. Piesa unică se potrivește perfect cu personalitatea lui Perry, iar amândoi au împărtășit cu fanii frumoasele vești pe Instagram.

Orlando Bloom speră să devină din nou tătic!

Această mișcare a venit după trei ani de relație și va fi a doua nuntă pentru amândoi, căci Katy Perry a fost căsătorită cu Russell Brand, din 2010 până în 2012 și Orlando cu Miranda Kerr, din 2010 până în 2013.

Orlando și-a exprimat gândurile privind relațiile în noul interviu, dezvăluind schimbarea sa de perspectivă.

„Atunci când ești tânăr, te gândești la poveștile de la Hollywood despre dragoste, mariaj și copii. Totuși, pentru o relație perfectă ai nevoie de comunicare și compromisuri.”, a spus actorul.

Deși Katy și Bloom sunt foarte discreți privind detaliile, o sursă le-a spus în exclusivitate celor de la HollywoodLife că ei „doresc să aibă o nuntă intimă, unde o să fie prezenți apropiații și familia, iar cel mai important este să se distreze toti”.

„Atât Katy, cât și Orlando sunt conștienți că acesta nu este primul mariaj, dar realizează că nunta este foarte importantă pentru că vor să împartă cu ceilalți dragostea pe care și-o poartă”, a continuat sursa.

Recent, Katy și-a sărbătorit ziua de naștere alături de iubitul ei și câtiva prieteni în Egipt. Ba chiar, cuplul a arătat perfect în câteva fotografii făcute în vacanță.

Sursă: HollywoodLife