Living

Otniela Sandu își schimbă job-ul! Află în exclusivitate ce a ales

daniela.untu
February 19, 2020 12:00 PM

Otniela a atras atenția publicului cu apariția la emisiunea “Ferma”, unde a fost asociată cu artista internațională, Shakira, ca fiind o copie a ei.

Pe aceeasi temaAlina Eremia, comparată cu un personaj din Matrix

Aceasta a absolvit facultatea de jurnalism și a început cu o carieră de make-up artist, unde s-a facut repede remarcată.

Află în exclusivitate ce job și-a ales

 

Cariera ei nu s-a oprit aici, Otniela a cochetat cu actoria în trecut, dar s-a reapucat de curând. În prezent merge la cursurile de actorie predate de Lucian Papadopol, Dragos Bucur și Cristian Băbuța, unii dintre cei mai apreciați oameni din domeniu.

Otniela ne-a dezvăluit că este foarte pasionată de acest domeniu și că își dorește să ajungă cât mai sus, iar primul pas spre acestă carieră l-a făcut odată cu rolul primit în noul proiect a lui Iura Luncașu, numit “Investitorii”, care o să apară în luna septembrie.

Deja se știa că eu asta îmi doresc să fac, am tot spus, am fost și la casting-uri, plus alte mici proiecte de actorie. Propunerea a venit la momentul potrivit, în situația potrivită și atunci am avut parte din rolul ăsta”, a povestit Otniela.

Ce nu se știe este faptul că Otniela a luat rolul din prima, iar personajul o reprezintă pe jumatate: “Este cumva ceva ce nu aș face eu, sunt cumva două bucățele, prima parte e mai aproape de cum sunt eu, iar a doua nu prea. A fost totul o provocare pentru că a fost la un al nivel.”