General

(P) Cele mai populare jocuri pentru smartphone

Loredana
December 4, 2023 13:07 PM

Cu toții avem tendința de a ne lăsa prinși în rutina de zi cu zi, iar câteodată simțim pur și simplu nevoia unei escapade distractive în mediul virtual.

Jocurile online sunt o foarte bună idee de petrecere a timpului liber, fără a ne părăsi propria locuință. Într-o lume care evoluează constant, smartphone-urile precum iPhone11 au devenit o unealtă perfectă pentru puțină distracție în mediul online, astfel că, spre deosebire de vremea în care joaca îți era limitată la încăperea în care aveai PC-ul, acum poți purta experiența virtuală cu tine oriunde ai merge.

Nu este nevoie să investești în dispozitive complexe sau foarte avansate, cele mai multe jocuri fiind accesibile și de pe telefoane ieftine, astfel că nu ai nevoie de un smartphone de ultimă generație pentru a te bucura de o experiență captivantă de joc. Este suficient să folosești un model mai vechi sau poate un telefon recondiționat, cu o performanță similară cu cea a unui telefon nou.

Dacă nu știi cu ce să-ți începi periplul prin lumea captivantă a jocurilor online, suntem aici să te ajutăm cu câteva idei. Alegerea finală îți aparține și ar trebui făcută în funcție de preferințele tale de joc, dar și de personalitatea ta. Explorăm împreună lista celor mai bune jocuri pentru smartphone-uri, pentru a te ajuta să te decizi cu privire la cel mai distractiv mod de a-ți petrece online prețiosul timp liber.

Roblox

Roblox este un joc extrem de popular în special în rândul adolescenților. Îți poți crea propria lume virtuală prin folosirea blocurilor de construcție, așa că ai libertatea de a fi cât se poate de creativ, pentru că ai la îndemână numeroase posibilități de a-ți personaliza jocul. Partea cu adevărat interesantă a Roblox este că îți poți împărtăși experiența de joc cu prietenii. Iar dacă amicii tăi nu îți împărtășesc pasiunea pentru acest joc interesant, află că întreaga comunitate Roblox este uriașă, astfel că vei întâlni cu siguranță numeroși jucători gata să-ți țină companie.

Among Us

Among Us are un succes extraordinar și a reușit să-și cucerească definitiv jucătorii prin a-i pune să lucreze împreună. Jocul multiplayer te ajută să finalizezi o serie de sarcini, iar în timp ce faci asta, trebuie să identifici impostorii din grup. Among Us este un joc cu grafică și mecanici simple, care pune accentul pe interacțiunea dintre jucători. Este o alegere perfectă pentru o experiență de joc palpitantă, dar și pentru o reală experiență de comunitate online.

Call of Duty

Deși este cunoscut mai degrabă pentru varianta sa de PC, Call of Duty este de asemenea o alegere foarte bună dacă îți dorești un joc palpitant, care să te țină în alertă. Grafica de calitate foarte bună, împreună cu o construcție ingenioasă a experienței de joc, fac din Call of Duty o opțiune foarte bună chiar și pentru a fi jucată pe telefonul tău mobil. Dacă iubești adrenalina, împușcăturile și jocul în echipă, Call of Duty e alegerea perfectă pentru tine. Experiența e cât se poate de realistă, pentru că ai la îndemână numeroase efecte vizuale avansate și funcții pe care poți să le folosești în timpul călătoriei tale prin lumea virtuală. Lasă-te purtat într-o altă realitate și bucură-te de o experiență plină de suspans.

Minecraft

Minecraft este jocul ideal pentru minți creative. Îți poți construi spațiul, poți explora în voie universul virtual și te poți lupta cu monștri neînfricați. Versiunea disponibilă pentru telefonul mobil păstrează elementele de bază ale jocului original și face din Minecraft o alegere fantastică pentru jucătorii cărora le place să-și creeze propriul drum prin hățișul virtual. Posibilitățile sunt nelimitate, așa că te încurajăm să începi. Va fi cu siguranță greu să te desprinzi.

Coinmaster

Cât de interesantă ar putea fi combinația între jocurile de noroc și construirea unui sat? Foarte. Coinmaster este un joc mobil cu o popularitate ridicată în numeroase țări. Dacă îți plac jocurile de tip slot machines, poți acumula monezi valoroase pe care le poți mai apoi folosi pentru a-ți construi un sat întreg. Din acest punct, posibilitățile sunt nelimitate. Poți să rămâi în spațiul tău și să te bucuri de el sau chiar să ataci satele altor jucători pentru a face rost de mai multe resurse. Coinmaster te va prinde cu siguranță, trebuie doar să-l încerci.

În încheiere, ne bucurăm tare mult că ți-am putut fi de ajutor și sperăm că te vei bucura de numeroase clipe de distracție online, indiferent care este varianta de joc aleasă de tine. Mai adăugăm că toate jocurile din lista de mai sus sunt disponibile atât pe Android, cât și pe iOS, astfel că le poți downloada rapid, pentru a fi pregătit de experiențe inedite.