Living

(P) Celebritățile care dețin importante proprietăți imobiliare

Roxana Nechifor
February 8, 2019 12:14 PM

Toată lumea știe că cele mai mari vedete din lume fac sume de bani în aceeași măsură. Unele cheltuiesc acești bani pe diferite obiecte de lux, în timp ce altele își investesc banii în diferite domenii, cel mai căutat domeniu în care celebritățile își investesc banii este domeniul imobiliar, acestea gândindu-se la planuri pe termen lung.

Cei care vor să facă investiții, dar nu știu de unde să înceapă găsind un apartament ieftin și rapid, pot folosi Flatfy. Acesta este unul dintre cele mai mari motoare de căutare a imobilelor atât din România, cât și din alte peste 35 de țări.

Ashton Kutcher deține importante imobile în valoare de câteva milioane de dolari. Acesta consideră prima să locuința cumpărată că fiind cea mai înspăimântătoare decizie economică pe care a făcut-o . În prezent, Ashton Kutcher împreună cu soția sa, Mila Kunis, dețin mai multe case situate în sudul Californiei, printre care se numără o plajă de 10 milioane de dolari în Carpinteria.

În anii ’90, Leonardo Dicaprio a ajuns să aibă o colecție destul de însemnată de imobile, începând cu 1994 când a cumpărat un apartament cu 2 milioane de dolari, vânzătorul fiind Madonna. După această a urmat cumpărarea unui bungalou, tot cu 2 milioane de dolari, patru ani mai târziu, acesta fiind aflat pe lângă plaja Carbon Beach. Cea mai uimitoare investiție a să a fost cumpărarea unei insule în largul coastei Belieze cu 1,75 milioane de dolari. Acesta a dezvoltat pe această insulă un eco-resort pentru a proteja insulă și ecosistemul. Câțiva ani mai târziu, Dicaprio a cumpărat un apartament de 3,67 milioane de dolari în New York, urmat de un alt apartament în aceeași clădire pentru 8 milioane de dolari. Cea mai recentă investiție a fost un Tudor în valoare de 4,9 milioane de dolari în Los Feliz.

Cea mai tânără membră a clanului Kardashian, Kylie Jenner, a făcut prima achiziție la 17 ani, cumpărând o casă în Calabasas pentru 2,7 milioane de dolari. De asemenea, aceasta a mai cumpărat încă trei case în Hills Hidden pentru 6 milioane de dolari, 5,4 miloane de dolari și 12 milioane de dolari.

Taylor Swift și-a început investițiile de tânără, la vârstă de 20 de ani. În 2009, ea a cumpărat un apartament în valoare de 3 milioane de dolari, în Mash Music Row, iar în 2011 a cumpărat o proprietate cu piscină și o pensiune de 2.000 de metri pătrați. În 2013, această a cumpărat o vilta de 17,75 milioane de dolari, aflată în Rhode Island, după care a cumpărat un apartament de 20 de mlioane de dolari în New York în 2014, iar în 2015 o vilă în Beverly Hills estimată la 25 milioane de dolari.

 

Alec Baldwin a cumpărat în 2011 un penthouse în valoare de 11,7 milioane de dolari, după care a achiziționat o unitate adiacentă de 1,21 milioane de dolari în anul următor, el cumpărând recent încă o unitate adiacentă la același etaj, în imobilul lui Devonshire, situate în centrul Manhattan-ului.

În perioada în care au fost căsătoriți, Brad Pitt și Angelina Jolie au avut câteva case pe care le-au achizionat împreună. Aceștia dețineau un conac în New Orleans, într-un cartier francez, un apartament din Turnurile Waldorf Astoria în New York, un castel francez de 60 de milioane de dolari și o vilă de 3,7 milioane de dolari, de pe insula Majorca.De asemenea, Brad Pitt a transformat locuința să din Los Angeles într-o casă pentru familie și a păstrat și casă de pe plajă în valoare de 4 milioane de dolari numită Santa Barbara, cumpărată înainte de a o cunoaște de Angelina, în anul 2002.

Dacă și tu ești în căutarea unui imobil ieftin și nu știi unde să îl găsești repede, încearcă pe site-ul Flatfy.ro. Acesta este disponibil atât în România, cât și în alte țări, cum ar fi în Ungaria, Moldova, Bulgaria, sau Emiratele Arabe Unite.