General

(P) Electric, pe gaz sau pe cărbuni, alege grătarul perfect pentru o petrecere în grădină de neuitat!

Camelia
May 24, 2023 17:21 PM

Primul aspect de care să ții cont atunci când vrei să organizezi o pertrecere BBQ reușită în grădină este, desigur, grătarul în sine. Grătarul perfect care se potrivește nevoilor dumneavoastră va fi determinat de aromele pe care încercați să le obtineți, de mărimea acestuia, de bugetul dumneavoastră și de câți invitați doriți să primiți la masă.

Grătarul pe cărbune

Grătarele cu cărbuni sunt cea mai bună opțiune dacă doriți ca mâncarea dvs. să aibă gustul de grătar clasic la grătar și încercați să găzduiți o mică petrecere in familie sau alături de cei mai apropiați prieteni. Pentru că, de regulă, un grătar pe cărbuni este mai mic în dimensiuni decât alte tipuri de grătar, acesta va fi potrivit pentru adunări restrânse cu oaspeți de-ai casei, cărora le-a fost dor de gustul și atmosfera intimă din jurul unui grătar pe cărbuni.

Pe lângă renumitele șeminee premium sau sobe ieftine, în oferta meșterilor sibieni acum poți găsi și o gamă diversă de grătare pe cărbuni de dimensiuni mici până la mijlocii, care vin în mai multe modele elegante și la prețuri pentru toate buzunarele.

Grătarele pe gaz

Grătarele pe gaz sunt perfecte pentru adunările mai mari în aer liber unde doriți să hrăniți o o gașcă întreagă de guri pofticioase. În cazul în care grătarul tău nu este conectat direct la rețeaua de gaz, este o practică bună să vă asigurați că aveți suficiente butelii cu combustibil pentru a acoperi întregul eveniment. În acest fel vă veți asigura că nu rămâneți fără gaz pentru gătit atunci când invitații dvs. au sosit deja la petrecere.

Dacă doriți cu adevărat să impresionați musafirii la un grătar în grădină, Weber Genesis este modelul perfect despre care se va vorbi multă vreme după. Cu un spațiu de grătar de dimensiuni generoase pentru a încăpea mai multe alimente și patru arzătoare puternice cu o zonă de gătit de mare capacitate – acesta este cu adevărat grătarul făcut pentru a hrăni pe toată lumea.

Grătarul pe lemne

Grătarele pe lemne sunt o alegere excelentă pentru gătirea cărnii, cum ar fi fripturile, datorită aromei suplimentare și infuziei de fum, specifică lemnului ars. De asemenea, grătarele pe lemne sunt de obicei mult mai mari decât cele pe cărbuni, ceea ce înseamnă că puteți obține în continuare acea aromă inconfundabilă de fum, dar și mai mult spațiu pentru a face acest lucru.

Grătarul electric

Grătarele de tip weber grill electrice au avantajul de a oferi o putere mai mult decât satisfăcătoare și o încălzire rapidă într-un design mai compact, care este grozav pentru persoanele cu spațiu limitat. Sunt, de asemenea, o alternativă excelentă atunci când doriți să gătiți într-un loc în care există restricții de gătit la foc deshis, deoarece un grill electric nu va produce nicio flacără.

În încheiere, nu putem decât să te invităm să descoperi întreaga ofertă propusă de meșterii sibieni. Aici vei avea ocazia să desoperi universul întreg de grătare pe cărbuni economice sau premium, grătare electrice, grătare pe gaz, grătare pe lemne sau peleți, alături de toate accesoriile și ustensilele care te vor ajuta să dai acea petrecere în grădină de neuitat!