Living

(P) Fă cunoștință cu grătarul care te anunță când e gata friptura direct pe telefonul tău!

maria.apostol
April 28, 2022 18:47 PM

Cu un grătar electric poți pregăti mâncarea rapid și fără riscuri absolut oriunde, atât indoor, cât și la exterior. De ce? Pentru că este un dispozitiv sigur, cu rezistență electrică, gata imediat pentru gătit fără fum sau alte neplăceri tipice grătarului tradițional pe cărbuni! Astfel, un grătar Weber devine cel mai bun mod de a prepara la bloc, în bucătărie, pe balconul unui apartament, ori în curtea sau terasa din spatele casei tale.

Dacă locuieste într-un oraș în care grătarul tradițional cu cărbuni nu este o opțiune, atunci o abordare mai modernă ar putea fi soluția perfectă pentru tine și familia ta! Weber Pulse 1000 este un grătar complet electric de calitate premium, care te va ajuta să gătești rapid, felurite tipuri de carne, legume sau alte preparate pretabile gătitului pe grill, într-un mod delicios și mai ales, sănătos, prin evitarea excesului de fum, a utilizării combustibililor fosili (cărbuni, lemne, peleți etc), propunându-ți un mod modern și mult mai ecologic de a găti mâncărurile preferate în familie.

Totul este despre precizie și control, mai ales cu cei 1,8 kW de putere oferiți de acest grătar electric cu capac, de dimensiuni robuste și cu design modern. Modelul este prevăzut inclusiv cu un termometru cu care puteți monitoriza în permanență temperatura optimă de gătire a alimentelor din interior.

În plus, prin intermediul aplicației inteligente pentru smartphone Weber, vei putea urmări stadiul preparatelor din interiorul grătarului, direct din confortul canapelei, așteptând ca acesta să-și finalizeze ciclul de gătit în funcție de preferințele tale. Spre deosebire de un grătar electric exterior, acest model este preferat mai ales de către cei care locuiesc la bloc și nu vor să-și deranjeze vecinii cu mirosul de fum.

În cazul în care totul sună prea bine ca să fie adevărat, te asigurăm că acest model de grătar electric este departe de a înșela așteptările, folosind în construcția lui, plăci din fontă emailate cu porțelan ce reușesc să ofere alimentelor preparate, acel gust suculent si arome tipice unui grătar clasic. În acest fel, o friptură va avea un gust mai bogat și o textură mult mai complexă poate chiar și peste cea pe care o serviți într-un restaurant cu pretenții și cu siguranță, mai bun decât ceva gătit pe o tigaie în bucătărie.

În cazul în care această tehnologie relativ nouă vi se pare îngrijorătoare, modelul electric vine și cu o garanție extinsă de cinci ani, suficientă pentru a vă risipi orice fel de temeri legate de calitatea produsului.

Descriere și avantaje Weber Pulse 1000:

Tipul grătarului: Electric

Spațiu util de gătit: 31cm x 41cm (1271 cm2)

Masa totală: 33 de kg

Avantaje:

  • grill-ul electric propune o abordare modernă la grătarul clasic;
  • este atent cu mediul înconjurător datorită gătitului ecologic fără fum;
  • design modern și materiale de calitate superioară cu garanție de 5 ani;
  • tehnologii de ultima generație și aplicație smart pentru controlul temperaturii.

Așadar, dacă ți-am trezit curiozitatea asupra acestui produs revoluționar de calitate premium, prietenii noștri de la Pefoc îți pun la dispoziție un dispozitiv electric de ultimă generație, pregătit să facă față cerințelor și nevoilor actuale atunci când vine vorba despre un nou concept de gătit rapid, delicios și fără fum.