Fashion

(P) Încălţăminte sport pentru femei - Ce se poartă?

Camelia
September 13, 2023 11:08 AM

Ţinutele degajate realizate cu ajutorul elementelor sportive, tind să ocupe un loc din ce în ce mai important în preferinţele doamnelor şi domnişoarelor, tocmai datorită libertăţii de mişcare şi confortului pe care le oferă. Texturile plăcute se împletesc echilibrat cu design-ul modern, cu o multitudine de culori şi tonuri, o pereche de încălţăminte sportivă încadrându-se astăzi în orice tip de ţinută feminină.Noile tendinţe în materie de încălţăminte sportivă feminină

Brand-uri celebre în lumea sporturilor, creează acum încălţăminte, piese vestimentare şi accesorii, inclusiv pentru ţinutele de stradă, depăşind limita care le poziţiona în zona strict sportivă. Iau astfel naştere colecţii impresionante de piese care vor da oricărei ţinute feminine un plus de lejeritate, confort şi unicitate.

Noile tendinţe în materie de încălţăminte sportivă tind să includă inovaţia atât la nivelul design-ului, cât şi al funcţionalităţii. Atunci când vrei să îţi procuri o pereche de adidas Romania, trebuie să ştii că te vei bucura de o pereche de încălţăminte atât practică şi prevăzută cu o serie de caracteristici care sporesc siguranţa şi stabilitatea în mers, cât şi cu un design inedit, care poate cuprinde unele dintre cele mai atipice forme de talpă, combinaţii cromatice şi accesorii. Astfel, noul trend în materie de încălţăminte vine cu forme inedite, culori îndrăzneţe, accesorii speciale, pe lângă un plus de confort în mers, asigurat de materialele de cea mai înaltă calitate din care este realizată.

Încălţămintea sportivă şi outfit-urile feminine

Tendinţele actuale includ pantofii sport în orice tip de ţinută, acesta devenind şi el un aspect esenţial atunci când vorbim de ce se poartă în materie de încălţăminte sportivă. Creatorii şi design-erii vestimentari acordă acestui tip de încălţăminte comodă, confortabilă şi  practică, un loc fruntaş în topul pantofilor aleşi pentru a completa un look feminin, indiferent dacă se doreşte respectarea unui anumit dress-code sau nu. Încălţămintea sportivă îşi găseşte astfel loc în garderoba feminină, putând fi inclusă cu succes în unele dintre cele mai interesante şi non-conformiste outfit-uri.

Poartă încălţăminte sport în orice ţinută de zi!

Varietatea de modele şi abordări stilistice regăsite în categoria încălţămintei sport feminine, te va ajuta să îţi concepi ţinute de zi, destinate oricărui cadru şi oricărui tip de activitate. Astfel, o pereche de pantofi sport nu va trebui aleasă doar atunci când pleci la antrenament sau te pregăteşti să faci o sesiune de alergat, ci, dacă va fi aleasă inspirat, va putea fi inclusă ţinutelor office, casual şi effortless.

Vrei să te simţi cât mai confortabil pe durata orelor petrecute la birou, atunci nu ezita să porţi o pereche de pantofi sport negri, alături de o pereche de pantaloni drepţi din stofă, o cămaşă uni şi un sacou lejer. Adaugă un rucsac din piele sau o mapă, bijuterii discrete şi un ceas cu o curea din piele. Alegând o pereche de sneakers coloraţi Vans pe epantofi.ro, îţi poţi concepe un look urban-casual foarte modern, completându-i cu un sarafan din blugi, o geantă shopper, ochelari de soare şi bijuterii din fibre textile. Pentru o abordare effortless, poţi combina o fustă lungă din mătase cu un top şi o jachetă din piele, cărora le vei adăuga o pereche de pantofi sport cu platformă, un clutch şi o pălărie cu boruri mari. Combinaţia îndrăzneaţă dintre stiluri şi texturi, va scoate ţinuta ta din monotonia vestimentară.