Fashion

(P) O nouă tendință la orizont: încălțămintea old-school

Camelia
April 25, 2023 11:50 AM

Fiecare an nou aduce noi tendințe în materie de modă, atât în ceea ce privește high fashion-ul, cât și în ceea ce privește streetwear-ul. Dacă vrei să fii la curent cu ceea ce se poartă pe străzile marilor metropole, trebuie să te aprovizionezi cu o pereche de sneakers old-school. Sezonul următor se concentrează în special pe încălțămintea cu un vibe sportiv încadrat în estetica anilor ’00. Branduri de top, precum adidas și Nike oferă reeditări excelente ale modelelor legendare. Descoperă tenișii și pantofii sport reactualizați, completați de caracteristici moderne.

Throwback time

Moda a preferat întotdeauna să se raporteze la deceniile trecute. Așadar, nu este de mirare că și astăzi se inspiră din trecut, dar adăugând o notă de actualitate. Astăzi, eclectismul, sub forma unui mix de tendințe de la începutul secolului XXI, domină streetstyle-ul. Merită să ne amintim de ținutele celebre ale unor simboluri ale culturii pop, precum Britney Spears, Avril Lavigne și Christina Aguilera, care întotdeauna au ținut cont să-și completeze look-ul cu încălțămintea potrivită. Sneakers au fost purtați cu mândrie nu doar de cântăreții pop, ci și de vedetele de rap și de film. Cu toții au subliniat cu succes stilul lor individual, oferind în același timp un confort maxim. Tânjești și tu după lejeritatea urbană pe care ți-o amintești din anii de școală? Acum, tenișii și pantofii sport iconici pot fi din nou ai tăi!

Teniși marca adidas – revino la modelele preferate

Celebrul brand cu trei benzi continuă să fie în top. Brandul adidas are o serie de stiluri pe care ni le amintim bine de acum câțiva ani, care acum revin în forță. Modelele adidas Gazelle și adidas Samba vor fi cu siguranță un must-have pentru sezonul următor. Ambele variante au fost văzute recent la fashion icon-uri, precum Bella Hadid și Hailey Bieber. Tenisi adidas dama se caracterizează prin profilul lor low-top și prin lejeritate, ceea ce este atât de important pentru purtarea de zi cu zi. Pantofii au originile sportive, așa că te poți baza, de asemenea, pe susținere și pe un pas încrezător atunci când traversezi străzile orașului. Gama include versiuni clasice în alb și negru, completate cu trei benzi. Cu toate acestea, dacă vrei să subliniezi mai mult estetica retro, optează pentru teniși colorați de la  adidas, care vor fi un element interesant al ținutelor tale de stradă. Dacă vrei să călătorești înapoi în timp, în anii ’80, alege modelele adidas Hamburg. Forma lor retro este completată de paleta cromatică interesantă, în nuanțe de roz pastel, mov liliachiu sau verde sticlă. De asemenea, poți crea un look old-school în cea mai bună formă cu colecția adidas Nizza. Pantofii sport atemporali sunt combinați cu o talpă tip platformă impresionantă. Imprimeurile moderne și detaliile fine dovedesc că marca adidas este un adevărat maestru în crearea de noi versiuni ale evergreen-urilor.

Teniși de la Nike – stil mereu de actualitate

Un look streetwear rafinat, în spiritul deceniilor trecute, poate fi creat și cu logo-ul Swoosh. Printre tendințele în materie de încălțăminte care revin în forță se numără revenirea la profilurile de inspirație sportivă. Primii sneakers și tenisi nike dama au fost creați pentru jucătorii de baschet, dar stilurile au prins rapid la clienții care căutau încălțăminte confortabilă și practică pentru fiecare zi. Printre cele mai populare oferte s-a numărat încălțămintea de baschet Nike Blazer. În prezent, aceasta domină din nou străzile și o putem admira într-o versiune și mai bună. Partea superioară înaltă din piele până la gleznă evocă moștenirea baschetbalistică, în timp ce talpa robustă, aderentă, nu te va lăsa la greu în zilele aglomerate. La toate acestea se adaugă o gamă elegantă de culori, completată de logo-ul iconic Swoosh. Nu uita că vei găsi cea mai bună selecție de teniși, sneakers și pantofi sport la modă la Sizeer. Vino în showroom-urile noastre sau cumpără online!