General

(P) Șemineul ieftin de apartament cu design inedit poate decora perfect și locuința ta!

maria.apostol
February 18, 2022 14:54 PM

Dacă visezi să reproduci atmosfera unui șemineu autentic direct la tine în apartament sau poate, pur și simplu nu ai timp să întreții un șemineu clasic pe lemne în casa ta, meșterii sibieni în gratare si seminee ne propun o gamă diversificată de șeminee decorative ideale pentru locuințele de la bloc. Așadar, în acest articol, vom face cunoștință celor interesati despre cele mai importante beneficii ale unui semineu electric – dispozitivul decorativ în vogă, ideal pentru a oferi oricărei locuințe, ambianța deosebită a flăcării ultra realiste.

E clar! Orice tip de șemineu electric va fi cu mult mai ieftin decât achiziția și montajul unui șemineu clasic pe lemne și chiar dacă vei plăti mai puțin, acesta nu va face compromisuri de la calitate, livrându-vă plusul de confort termic de care aveți nevoie, dar mai ales, stilul pe care l-ați visat pentru design-ul interior de acasă, datorită finisajelor cu furnir de calitate superioară și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia.

Șemineul fals, așa cum mai este denumit, nu are nevoie de coș de fum, se montează pe rigips, în zidărie, lipit direct de perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău. Cu o adâncime de numai 250-280 mm și un design compact al cărui scop este economia de spațiu, șemineele electrice decorative se vor potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor, fiind mult mai ieftine decât orice semineu ieftin clasic disponibil în oferta profesioniștilor sibieni in gratare si seminee!

Dacă sunteți o persoană care preferă designul contemporan, veți sesiza imediat că după achiziționare și montaj, șemineul electric va deveni instant actorul principal din încăpere, înnobilând spațiul cu o atmosferă intimă și primitoare, atât pentru tine, cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, astfel, consumând lunar cât un singur bec cu LED, vei avea parte de o atmosferă magică prin jocul de lumină al flăcărilor generate virtual chiar și în serile calde de vară, la costuri insesizabile.

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clientul putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant). Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră în alta, simplu și fără efort.

Pentru mai multe detalii și intrarea în contact direct cu unul dintre profesioniștii cu sediul central la Sibiu sau din rețeaua vastă de colaboratori autorizați, răspândiți în toate zonele importante ale țării, magazinul online vă întâmpină cu cele mai utile informații, fimulețe de prezentare, dar și cu o gamă completă de șeminee decorative (electrice sau cu bioetaniol), șeminee clasice pe lemne, șeminee pe peleți sau termoșeminee pe gaz, alături de sobe moderne cu design rustic sau alte dispozitive termice care surprind prin caracteristici adaptate perfect nevoilor de încălzire și decor. Toate dispozitivele permit  personalizarea astfel încât, locuința ta să se transforme cu adevărat într-un sanctuar primitor al căldurii și confortului la superlativ!