Fashion

(P) Street Chic: Îmbunătățește-ți look-ul cu moda Streetwear de trend

Camelia
August 25, 2023 16:45 PM

Streetwear este un stil vestimentar inedit care a explodat în anii 70. Este inspirat în principal din diferite elemente ale culturii urbane. În acest caz, este combinația dintre muzică rap și hip-hop, dar și expresie grafică cu tag-uri și graffiti. Acest stil vestimentar a luat naștere pentru a promova libertatea totală, originalitatea și autenticitatea în modul de îmbrăcare. Aceste aspecte constituie și fundamentele. Ca toate stilurile vestimentare, streetwear s-a adaptat de-a lungul timpului tendințelor și anotimpurilor.Folosește câteva piese de streetwear indispensabile

Dacă îți dorești să arăți elegant cu moda streetwear, va trebui să rămâi la câteva elemente de bază care caracterizează această tendință. Exista anumite haine de care este imposibil să nu le menționăm când vine vorba de acest mod de a te îmbrăca. Piese ale brandului Pleasures sunt expresive și ar trebui neapărat să facă parte din garderoba ta dacă vrei să adopți streetwear.

Hanoracul

Hanoracul este un articol deja clasic al curenului streetwear. Practic, acesta a fost creat în scop sportiv, însă datorită aspectului nonconformist pe care îl asigură este prezent și în garderobele urbane. Este făcut pentru a absorbi transpirația în timpul exercițiilor fizice. Acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, hanoracele sunt realizate din fleece de bumbac. Folosirea acestui material le face haine foarte moi, dar și călduroase. Cu mânecile lungi strânse la încheieturi și decolteul său, hanoracul este piesa de îmbrăcăminte streetwear pe care trebuie să o ai în orice anotimp.

Pantaloni

Este un must-have de streetwear care s-a impus rapid în domeniu. Pantalonii de jogging sunt pantaloni casual și confortabili. Îți oferă un aspect sportiv, deoarece sunt creați în primul rând să asigure libertate de mișcare deplină. A devenit rapid o haină foarte populară, iubită atât de oamenii activi cât și de cei ce pun preț pe confort sporti.

Pantaloni jogging sunt, de asemenea, articole se potrivesc cu ușurință stilului streetwear. Făcând combinații potrivite, vei avea ținute ireproșabile. Se potrivesc perfect cu tricourile, dar asigură aspect estetic distins și când este purtat cu un hanorac.

Acesta este și motivul pentru care multe seturi de jogging și hanorace de aceeași culoare sau cu cromatică distinctivă sunt disponibile în magazinele specializate. Sunt combinații ce susțin un look distins și un stil de viață dinamic.

  • Încălțămintea

Pentru a avea un look streetwear la modă, nu toți pantofii sunt potriviți. De fapt, un singur tip este perfect pentru a te îmbrăca în acest stil: senakersul. Adidașii urbani și tenișii sunt elemente importante ale modei streetwear. Pentru a rafina totul, trebuie doar să alegi pantofii potriviți, din fericire poți analiza numeroase modele și păreri despre caracteristicile lor pe adidas Forum. Cum știi, adidașii îți vor permite să spargi monotonia aducând culoare.

Cu alte cuvinte, pantofii precum mocasinii trebuie interziși atunci când decizi să te îmbraci în haine de stradă. Ar trebui să purtați întotdeauna adidași.

De ce să ții cont în legătură cu îmbrăcămintea streetwear?

Îmbrăcămintea de stradă este caracterizată de o anumită lejeritate. Un lucru pe care trebuie să îl eviți este să porți haine strânse. Acestea nu corespund deloc cu moda streetwear. Ideal este să optezi pentru piese ușor largi care îți oferă o excelentă ușurință de mișcare.

Asigură-te că acorzi întotdeauna atenție combinării hainelor tale streetwear. Când ai îndoieli, mizează pe siguranță optând pentru simplitate. Limitează numărul de piese pentru o ținută pentru a reduce șansele de greșeli. Prin aplicarea acestor câteva recomandări poți rămâne în stil adoptând moda streetwear.