Fashion

Pălării în care să investești toamna aceasta

iulia.statie
October 27, 2020 18:17 PM

În timp ce temperaturile încep să scadă, hainele noastre devin din ce în ce mai groase, iar noi tot adăugăm straturi, până când vom ajunge să ne mișcăm extrem de greu, dar să ne simțim confortabil.

Pe aceeasi temaPiese din serialul ‚Emily in Paris’ pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă

Totuși, există un truc de styling ce ne ajută atunci când vine vorba de sezonul răcoros, extrem de practic și drăguț. În caz că ai văzut Emily in Paris până acum, știi că personajul principal avea o colecție impresioantă de accesorii pentru cap, iar în ultimii ani, am căutat cât mai multe pălării, căciuli, sau berete pentru a ne ține de cald.

În caz că ai nevoie să îți mărești colecția, ne-am gândit la cele mai practice și chic accesorii pentru toamna aceasta.

Bereta

Nu credem că există cineva care nu are în garderobă o beretă în această toamnă, putând fi incorporată într-un stil de inspirație franțuzească, delicat și feminin, fiind accesoriul perfect atunci când vine vorba de fuste și rochii romantice.

Pălăria

Dacă simți că ținuta ta nu are sare și piper, amintește-ți că, mai ales în sezonul de toamnă, pălăria poate să îți ofere un aer chic, statement. Dacă preferi un stil boho chic, acest accesoriu ți se va potrivi mânușă, așa că ar trebui să aflii de pe acum că nu se potrivește doar look-urilor văratice.

Șapca

Fiind verișoara beretei, șapca marinărească aduce nostalgie ținutei, amintind de anii 1970. De asemenea, este la fel de versatilă ca și bereta, putând fi combinată atât cu ținute romantice, dar și cu unele glam rock sau casual, cum ar fi un look format din jeans și jachetă.

Bucket Hat

Cunoscută ca și ‚pălăria de pescar’, se pare că această piesă a devenit un must-have de mai multe sezoane, iar acum a fost readusă în atenția tuturor de către fanii serialului Emily in Paris, căutările pentru acest tip de pălărie crescând cu 342%, după cum a dezvăluit platforma Lyst.

Căciula

Sezonul rece aduce cu sine câteva item-uri specifice, iar printre principalele elemente pe care le reintroducem în garderobă iarna se află căciulile. Bineînțeles, cele clasice sunt la mare căutare, putând fi introduse în diverse ținute. Nici anul acesta ele nu ne ies din garderobă, fiind extrem de cool, amintind de anii 1990-2000.

Șapca de baseball

Pentru că anul acesta ne gândim doar la relaxare și confort, este imposibil să nu fi observat că fiecare vedetă, influencer, actriță sau model are în garderobă o astfel de șapcă, fiind perfectă atunci când părul nu îți stă bine sau pur și simplu simți nevoia de puțin anonimat. Vestea bună este că multe au și mesaje extrem de amuzante, pentru momentele în care nu te simți în apele tale sau vrei să transmiți ceva și să faci lumea să zâmbească.