News

Palatul Kensington, declarație oficială neobișnuită despre Kate Middleton și Meghan Markle

iulia.statie
May 28, 2020 15:07 PM

Foarte rar Familia Regală Britanică comentează speculațiile ce îi înconjoară.

Pe aceeasi temaAct fără precedent în familia regală! Prințesa Thalandei, candidată pentru postul de prim-ministru

Totuși, oficialii Palatului Kensington au făcut o declarație oficială despre zvonurile din presă despre Kate Middleton, apărute în ultima ediție a tabloidului Tatler.

Kate Middleton, furioasă din cauza îndatoririlor regale

Publicația a susținut că Kate Middleton este furioasă din cauză că are extrem de multe de făcut, ținând cont că Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile și îndatoririle de senior regali în ianuarie 2020.

„Kate este furioasă din cauză ca are foarte mult de muncă. Bineînțeles, zâmbește și se îmbracă frumos, dar nu își dorește acest lucru.”, sunt cuvintele folosite de tabloid.

Totuși, oficialii Palatului Kensington au dezvăluit că povestea conține zvonuri false și interpretate greșit, ce au fost publicate fără acordul Palatului, totuși, fără a clarifica care sunt speculațiile ce nu sunt adevărate.

Mai mult, publicația Tatler a susținut că Ducesele Kate și Meghan au avut o ceartă despre faptul că domnișoarele de onoare ale lui Markle, printre care Prințesa Charlotte, trebuiau să poarte dresuuri la nunta Ducesei din 2019. Mai mult, tabloidul a punctat că Middleton se simte prinsă de viața regală, iar Prințul William este nervos cu privire la decizia de a se îndepărta de viața regală luată de fratele său și soția lui.

După declarația oficialilor Palatului, publicația Tatler a explicat că aceștia știau deja de existența poveștii înainte de a fi publicată. „Oficialii Palatului Kensington știau că vom realiza această copertă cu luni în urmă și i-am rugat să lucreze cu noi. Faptul că neagă că știau de poveste este categoric fals.”, a explicat publicația Tatler.

Acest scandal vine după ce s-a aflat că Meghan și Harry își vor lansa biografia în august, numită ‚ Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family”, în care suntem sigure că vor fi tratate multe zvonuri cu privire la Familia Regală.