Fashion

Paltoane de iarnă în tendințe! Chic și confortabil în sezonul rece!

irina.letitia
November 24, 2018 09:00 AM

Paltonul este aliatul de nădejde al acestei perioade, dar și piesa statement care îți poate salva orice ținută de iarnă! Dacă vremea mohorâtă nu îți surâde, cu siguranță modelele de paltoane în tendințe îți vor aduce o doză de entuziasm pentru sezonul rece!

Mantoul de iarnă nu mai este doar o piesă utilă, care îți asigură confortul, dar și acea primă piesă care îți prezintă întreaga ținută! El poate fi clasic, discret, opulent, nonconformist, iar sezonul în curs are marele avantaj că nu face discriminări. Sunt acceptate toate formulele de mai sus și chiar unele în plus.

Paltonul clasic este piesa care nu se va demoda niciodată, fiind o investiție sigură în garderoba de sezon. Croiala pe corp, lungimea medie și alura elegantă, sobră, îl recomandă ca cea mai sigură variantă atunci când vrei să îți cumperi o haină de iarnă versatilă. Cromatica sezonului este foarte bogată, însă dacă alegi un design clasic, atunci poți miza și pe o cromatică asemănătoare. Negrul, bejul și chiar roșul intră în această categorie.

Paltonul cu imprimeu este următorul pas și denotă un plus de curaj la acest capitol. Într-o perioadă a imprimeurilor de tot soiul, hainele de exterior nu puteau să nu împrumute și ele din motivele generale ale sezonului. Si anul acesta vorbim în primul rând de carouri. De dimensiuni mai mici sau mai mari, pe tonuri de maro sau mixate cu nuanțe puternice, paltoanele cu imprimeuri aduc un aer retro ținutelor de iarnă.

Dacă am crescut gradual, de la discret, la imprimat, în mod firesc ajungem la vedeta nonconformistă a paltoanelor de iarnă: hainele din blană, în special cea artificială. Aici lucrurile capătă o altă dimensiune și sunt rezervate mai degrabă celor ce nu se tem să atragă atenția cu apariția lor. Vorbim despre haine de blană voluminoase, evidente și uneori în culori surprinzătoare – sezonul acesta se poartă cu precădere blănurile roz.

Inspiră-te și tu pentru următoarea tură de shopping din propunerile noastre, din galeria foto!