News

Pamela Anderson a divorțat după doar un an de căsnicie: ”Dan s-a dovedit a fi un nesimțit!”

maria.apostol
January 21, 2022 13:34 PM

O veste total neașteptată vine de peste Ocean! Pamela Anderson și Dan Hayhurst divorțează. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproximativ un an, după o relație de doar câteva luni.

Pamela Anderson și cel care a fost inițial bodyguardul ei, culturistul canadian Dan Hayhurst, vor divorța la doar un an de la căsătorie.

Cei doi și-au unit destinele în 2020, în Ajunul Crăciunului. Ceremonia a avut loc pe proprietatea vedetei de pe Insula Vancouver.

Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nu i-a oferit sprijin. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău.

Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun. El nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat. Deși el a spus că vrea să le funcționeze căsătoria”, ar fi declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit pagesix.com.

Pamela Anderson divorțează pentru a 5-a oară!

Modelul canadiano-american, în vârstă de 54 de ani, a petrecut însă tot mai mult timp în Malibu, de la sfârșitul anului trecut.

Vestea vine înaintea lansării serialului dramă biografic, „Pam & Tommy”, bazat povestea mariajului lui Anderson cu rockerul Tommy Lee.

Pamela Anderson a fost căsătorită de cinci ori:

Tommy Lee (1995 – 1998), cu care are doi băieți Brandon și Dylan

Kid Rock (2006 – 2007)

Rick Solomon (2007 – 2008) (2014- 2015)

Jon Peters (ianuarie 2020- ianuarie 2020; anulată)

Dan Hayhurst (decembrie 24, 2020 – ianuarie 2022)