News

Pamela Anderson a fost cerută de soţie! Se iubeşte cu un fotbalist mai tânăr cu 19 ani

andreea voicu
March 21, 2019 19:51 PM

Pamela Anderson şi-a găsit marea dragoste la 52 de ani. Fostul iepuraş Playboy iubeşte ca o adolescentă. Vârsta nu a împiedicat-o niciodată pe Pamela să aibă iubiți mult mai tineri. Pamela Anderson are o relaţie cu un bărbat cu 19 ani mai tânăr decât ea, şi mai mult de atât, acesta a cerut-o chiar şi de nevastă.

Pamela Anderson nu şi-a pierdut farmecul de odinioară şi a reuşit să îl cucerească pe Adil Rami, un jucător de fotbal pentru naționala Franței în vârstă de 33 de ani.

Pamela Anderson a fost cerută de soţie! Se iubeşte cu un fotbalist mai tânăr cu 19 ani

Bărbatul este decis să îşi petreacă toată viaţa alături de blondina sexy, după ce au stat despărţiţi aproximativ şase luni. Relaţia lor a început în 2017, însă aceasta a fost presărată cu multe neînțelegeri și separări.

Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, dar acum totul pare să fi revenit la normal. Adil Rami pare mai hotărât ca niciodată să o ducă pe vedetă la altar.

Adil Rami a mai fost căsătorit cu Sidonie Biémont, alături de care are doi băieței gemeni, Zayn și Madi. Pamela Anderson a fost căsătorită cu toboșarul Tommy Lee din 1995 până în 1998 și are alături de acesta tot doi băieți, unul de 21 de ani, Dylan și Brandon, în vârstă de 22 de ani.