News

Pamela Anderson își dorește să se căsătorească din nou

iulia.statie
May 31, 2020 13:48 PM

După o ceremonie rapidă ce nu a durat foarte mult, Pamela Anderson a vorbit deschis într-un interviu despre nunta cu Jon Peters din Malibu și a dezvăluit că după toate acestea, încă crede în dragoste.

Pe aceeasi temaPamela Anderson s-a căsătorit în secret! Vedeta a mers spre altar pentru a cincea oară

Pamela Anderson este o romantică incurabilă

„Nu am fost căsătorită. Nu. Sunt o romantică. Nu cred că sunt o țintă ușoară. Și mai cred că oamenii trăiesc în frică.”, a explicat Pamela despre relația ei cu Peters.

Mai mult, ea le-a povestit celor de la publicația Times că nu înțelege de ce a ales să treacă printr-o nuntă așa de rapidă și prin toate circumstanțele de atunci, însă este fericită să treacă peste tot. De fapt, ea consideră totul o memorie atât de distantă încât parcă nici nu s-a întâmplat totul.

„A fost un moment scurt. Un moment ce a venit și a trecut, dar nu a fost nicio nuntă, nu a fost niciun mariaj, nu a fost nimic. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată. Poate sună bizar, însă așa este. Nu a fost nicio inimă frântă. Nu știu care erau intențiile lui. Oricum, nu vreau să mă gândesc prea mult pentru că altfel aș fi prea rănită.”, a zis vedeta.

Anderson chiar își dorește să se căsătorescă din nou și speră ca acesta să fie ultimul mariaj. „Doar o singură dată. Doar o singură dată, te rog, Dumnezeule. O singură dată și gata.”, a spus aceasta.

Ea nu regretă ce s-a întâmplat cu Peters, spunând că a învățat multe din experiență, chiar dacă a avut multe probleme cu modul în care presa a acoperit incidentul. Anderson chiar a zis că oamenii au greșit numărul nunților pe care le-a avut.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că totul s-a întâmplat cum s-a întâmplat și sunt aici și sunt fericită.”, a dezvăluit ea. Ba chiar, Pamela a declarat că ea a fost căsătorită doar de trei ori, deși multe publicații au scris că ea a trecut prin cinci mariaje.

„Am fost căsătorită de trei ori. Oamenii cred că am avut cinci mariaje. Nu știu de ce. Am fost căsătorită doar de trei ori. M-am măritat cu Tommy Lee, cu Bob, și cu Rick Salomon. Acesta este tot adevărul. Trei mariaje. Știu că este mult, dar este mai puțin ca cinci.”, a declarat Anderson.