News

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret! Vedeta a mers spre altar pentru a cincea oară

iulia.statie
January 22, 2020 11:42 AM

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară! Vedeta a avut o nuntă extrem de discretă, iar soțul ei este cu 20 de ani mai mare.

Pamela Anderson, 52 de ani, a pășit spre altar pentru a se căsători cu producătorul filmului ‚A Star Is Born’, Jon Peters, în vârstă de 72 de ani. Cei doi erau împreună de câteva luni, iar în cele din urmă au hotărât să devină soț și soție. Aceștia au avut un trecut împreună, întâlnindu-se pentru prima oară acum 30 de ani la o petrecere.

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret! Vedeta a mers spre altar pentru a cincea oară

Deși relația din trecut nu a mers, ei au mai dat o șansă iubirii pe care și-o poartă. Cei doi s-au căsătorit în mare secret pe o plajă din Malibu.

„Există fete frumoase peste tot, aveam de unde alege, dar eu o doream doar pe ea de 35 de ani. Ea mă inspiră. Eu o protejez și o tratez așa cum merită să fie tratată.”, a dezvăluit Peter.

Pamela se află la cel de-al cincelea mariaj. Aceasta a mai fost căsătorită între 1995 și 1998 cu Tommy Lee, aceștia având împreună doi băieți. Apoi, ea a avut o căsnicie între 2006 și 2007 cu Kid Rock și a fost măritată de două ori cu Rick Salomon. Mai mult, s-a zvonit că ea ar avea o relație secretă, însă nimeni nu se aștepta ca idila ei ascunsă să fie cu John Peters!

Și Peters a avut câteva mariaje ce nu au rezistat. El a fost căsătorit cu actrița Lesley Ann Warren, Mindy Peters, Christine Forsyth-Peters și în cele din urmă, cu Henrietta Zampitella, potrivit Libertatea pentru Femei. El a mai avut o relație de lungă durată, răsunătoare pentru presa străină, cu Barbra Streisand.