Fashion

Pantalonii cargo: yay or nay?

iulia.statie
January 26, 2021 17:44 PM

De-a lungul timpului, au existat multe tendințe în modă. Unele s-au reîntors, pe altele le-am lăsat în spate și sperăm să nu se mai întoarcă vreodată, dacă stăm să ne gândim la anumite trend-uri de la începuturile anilor 2000. Cum Chanel reinventează combinația între rochiile de gală și colanți, modelele internaționale s-au îndrăgostit de o altă piesă extrem de faimoasă.

Pe aceeasi temaBretonul scurt, trend-ul major pentru acest sezon

Trend alert: pantalonii cargo

Pantalonii cargo s-au reîntors în trend-uri și ne așteptăm să îi vedem peste tot în acest an, în special în sezonul de primăvară. Nu ne referim la design-ul clasic, căci mai multe brand-uri, cum ar fi Burberry și Max Mara au reinventat aceste piese și au dezvăluit modele mult mai elevate, ce păstrează aerul vintage în același timp, cu un stil utilitar datorită buzunarelor.

Aceștia pot să facă parte dintr-un look ușor de zi cu zi, după cum au dezvăluit modelele ca Bella Hadid și Sofia Richie, ce au avut abordări relaxate, așa cum ne-au obișnuit. Cum stilul de model off duty ne-a cucerit, pantalonii cargo pot fi combinați cu piese casual, sau chiar incorporați în look-uri rafinate, adăugându-se alte creații elevate, clasice.

Ținutele minimaliste sunt cu adevărat unele de care fiecare are nevoie, așa că putem miza întotdeauna pe piese simple, cum ar fi top-urile cu o croială clasică, fără print. Nu ne miră faptul că pantalonii cargo sunt printre piesele must have din garderoba Bellei Hadid, ce îi combină de obicei cu top-uri tip corset pentru a îi introduce în semnătura ei vintage.

De asemenea, am văzut mai multe abordări atunci când vine vorba de aceste piese. Influențele masculine au oferit mereu o notă cool ținutelor, acesta fiind un motiv pentru care iubitoarele de modă adoră pantalonii cargo. Deși în primă fază ne vin în minte ținutele senzuale, anume combinația dintre aceștia și piese cât mai sexy, cum ar fi crop top-urile, sandalele cu un toc subțire și perechile de cercei statament, ei pot fi alăturați și unor piese rafinate, precum jachetele lungi pentru o ținută mai elevată.