Fashion

Pantalonii cu talie joasă: pregătiți-vă de comebackul lor în 2019

ioana pana
December 28, 2018 10:24 AM

Anii 2000: IT-girls-urile momentului, Paris Hilton, Madonna și Victoria Beckham se pot numi ambasadoarele trendului pantalonilor cu talie joasă, bifându-l la aproape fiecare aparițe, fie că era vorba de scenă, covor roșu sau chiar în cele de zi cu zi.

Pantalonii cu talie joasă: pregătiți-vă de comebackul lor în 2019

Anul 2018: Sintagma “low rise jeans”, la primul search pe Google, este inevitabil urmată de sugestiile “are ugly”, “are the worst” și “are uncomfortable”.

În complet dezacord cu opinia publică, numeroase publicații de profil anunță așa-zisul “comeback” al jeanșilor cu talie joasă încă de la sfârșitul anului 2017. Previziunea, confirmată inclusiv de Sam Trotman, expert în “profețiile” și forecast-ul tendințelor legate de denim, este programată pentru anul 2020. Totuși, Jennifer Lopez a considerat că startul trebuie dat mai devreme: la finele anului 2018, în noiembrie, cântăreața a purtat o pereche de jeanși cu lenjerie la vedere incorporată.

Bella Hadid, a spus și ea un vehement “da” acestei abordări.

O cunoscută împătimită a implementării trendurilor noi și atipice, Bella Hadid, a spus și ea un vehement “da” acestei abordări. Și trebuie să recunoaștem, cum nu ne-a fost dat să vedem o piesă vestimentară care să nu arate bine pe modelul american, nici jeanșii cu talie joasă nu fac excepție.

În rândul designerilor, Alexander Wang a fost cel care a dat tonul, în luna iunie, propunând pantalonii din piele cu talie joasă în combinație cu un crop top din zale, deci o portretizare perfectă a tendințelor deceniului trecut.

@binxwalton in Alexander Wang COLLECTION 1. #WANGUSA

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on

Rămâne, așadar, de văzut cum va primi întreaga industrie acest trend aflat încă în fază incipientă. Totuși, dacă nu vă simțiți încrezătoare în abordarea unei astfel de tendințe controversate, amintiți-vă că nu este musai să bifați toate trendurile, care cu certitudine vor trece la fel de repede cum au venit.