News

Paris Hilton este și artistă! Ce face acum vedeta

iulia.statie
August 18, 2020 12:25 PM

Pablo Picasso, Henri Matisse, Frida Kahlo și…Paris Hilton? Potrivit unui articol recent din Forbes, starul și-a găsit o nouă pasiune în timpul pandemiei, anume pictatul.

Pe aceeasi tema„Okurrr”! Replica lui Cardi B devine marcă înregistrată. Iată ce a declarat vedeta

Paris Hilton, o viitoare pictoriță?

Una dintre lucrările sale este acum expusă la Corey Helford Gallery, din Los Angeles, până vineri, făcând parte dintr-o expoziție numită Sweet Sixteen. Intitulată ‚I dream of Paris’, tabloul o prezintă pe vedetă, înconjurată de pisici și fluturi, purtând o tiara și expunându-și o geantă Juicy Couture.

Creația va fi scoasă la licitație, iar suma strânsă va fi donată către asociația Starlight Children, iar vedeta va organiza și o cină pentru cel ce oferă cel mai mult. Suma deja a depășit 50,000 de dolari, iar licitația se va încheia mâine.

„Piesa mea, ’I dream of Paris’, reprezintă visele și dorințele pe care le-am avut pe atunci când eram tânără. Este ca o tablă pe care sunt toate lucrurile pe care mi-am dorit să le am atunci când am crescut.”, a zis ea.

Nu este prima oară când Paris a vorbit despre dragostea ei de artă. În aprilie, ea a mai dezvăluit picturile pe care le-a făcut, inclusiv câteva ce nu erau gata.

Ce spune Paris Hilton despre pariunea sa

„Am iubit arta toată viața mea. Am fost artistă încă de când eram mică.”, a spus ea pentru Forbes, adăugând că și-a construit și un atelier în fiecare casă pe care o deține. „Este important pentru mine să am un spațiu în casă pentru a putea fi creativă.”

Cât despre artiștii ei favoriți, ea i-a menționat pe Andy Warhol, Jeff Koons, Damien Hirst, Kaws, Takashi Murukami, Ai Weiwei, Olivia Steele, Kaws și Salvador Dali. Ce ascultă aceasta pentru a putea să îmbrățișeze arta și să creeze piese desăfârșite? Katy Perry, albumul Teenage Dream.