News

Paris Hilton își dorește să devină cât mai repede mămică de gemeni! Ce nume a ales aceasta

iulia.statie
September 15, 2020 13:56 PM

Paris Hilton deja și-a pus în minte să devină mămică, iar aceasta își dorește nu unul, ci doi copilași!

Pe aceeasi temaArtistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019 au purtat creațiile unei românce!

Paris Hilton, viitoare mămică de gemeni

Ea a apărut în podcast-ul ‚LadyGang’, iar vedeta în vârstă de 39 de ani a dezvăluit planurile pe care le are pentru viitorul familiei sale, ba chiar, a vorbit și de faptul că deja a ales un nume pentru unul dintre viitorii săi bebeluși.

„În primul rând, deja avem planuri, o să avem un băiețel și o fetiță, gemeni. Atunci când îți îngheți ovulele, poți să alegi dacă vrei un băiat, ori să ai fată, sau să ai gemeni. Am numele London, ce îi va aparține fetei, așa că încerc să îmi dau seama de numele băiatului.”, a zis aceasta.

„Dacă aveți anumite sugestii, eu îmi întreb prietenii. Este greu să mă decid. London sigur este pentru fată, dar pentru băiat încă încercăm să găsim ceva.”, a continuat ea.

Mai mult, Paris a vorbit și despre sănătatea mintală în acel episod. „Nu urăsc terapeuții, doar că îmi e frică de terapie. Mai ales pentru că sunt în atenția publicului, nu am încredere în terapeuți. Simt că imediat cum o să le spun ceva, ei o să vorbească cu prietenii sau cu soția, soțul…apoi, într-o zi o să scrie o carte despre mine. Sunt ciudată când vine vorba de aceste lucruri. Nu m-am dus la terapie niciodată, sincer.”

Prin ce a trecut Paris Hilton în trecut

Paris Hilton a decis să se deschidă și să vorbească sincer despre abuzurile pe care le-a experimentat în trecut. În noul , vedeta a dezvăluit că tratamentul nemilos și abuziv pe care l-a experimentat în școala Provo Canyon din Utah i-a influențat viziunea pe care o avea asupra relațiilor toxice mai târziu în viață.

„Am devenit atât de obișnuită cu comportamentul abuziv la Provo, că m-a făcut să cred că este normal.”, a zis ea, explicând faptul că toate cele cinci relații pe care le-a avut în trecut au început la fel. „Păreau niște tipi așa de drăguți, iar apoi își dădeau arama pe față. Deveneau geloși, defensivi sau încercau să mă controleze. La un punct, deveneau fizic, verbal și emoțional abuzivi.”

„Nu am înțeles cu adevărat cum sunt relațiile sau ce înseamnă dragostea. Credeam că ei deveneau așa nebuni pentru că erau îndrăgostiți de mine. Uitându-mă înapoi, nu îmi vine să cred că am lăsat oamenii să mă trateze așa.”, a spus ea.

Totuși, totul e bine când se termină cu bine, pentru că vedeta se află într-o relație sănătoasă cu Carter Reum, cei doi având planuri mari împreună. „Mă simt în siguranță cu el. Înainte, nu credeam că eram gata pentru o relație sănătoasă. Dar am învățat atât de multe. Sunt fericită că mi-am găsit perechea perfectă.”