News

Paris Hilton s-a logodit

iulia.statie
February 17, 2021 18:22 PM

Paris Hilton s-a logodit cu iubitul ei, Carter Reum! Vedeta a dezvăluit veștile emoționante pe Instagram, unde a postat și un videoclip plin de fotografiile făcute la evenimentul pus la punct de către partenerul său.

Pe aceeasi temaCe face Paris Hilton pentru a deveni mămică

Paris Hilton și Carter Reum s-au logodit

„Când îți găsești sufletul pereche, știi. Simți. Iubitul meu și cu mine am fost împreună încă de la prima întâlnire, iar, pentru ziua mea, el a aranjat o călătorie într-un paradis tropical. În timp ce mergeam pentru a lua cina pe plajă, Carter m-a dus la o cabană decorată cu flori și s-a lăsat într-un genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există altcineva alături de care mi-aș petrece eternitatea.”, a zis ea.

Paris Hilton vrea să devină mămică cât mai repede

Reum și Hilton nu s-au ferit să vorbească despre relația lor încă din ianuarie 2020, când ei au apărut împreună pe covorul roșu la petrecerea dată de Instyle și Warner Bros dată după Globurile de Aur. De atunci, vedeta a povestit de nenumărate ori despre cât de fericită este alături de partenerul său, ba chiar, ea a început fertilizarea in vitro pentru a-și întemeia o familie și a avea cât mai repede copii.

„Am început fertilizarea in vitro, așa că pot să aleg să am gemeni dacă vreau.”, spunea aceasta pentru podcast-ul The Trend Reporter. „El este bărbatul visurilor mele. Este 100% alesul. Vorbim deja despre nuntă tot timpul și planificăm nașterea copiilor. Sunt fericită pentru că pot să încep alt capitol al vieții, în sfârșit să am o viață reală.”, a continuat ea.

„Cred că a avea o familie și a avea copii reprezintă sensul vieții. Nu am ajuns încă să experimentez așa ceva, pentru că nu am simțit că cineva ar merita dragostea aceea de la mine, dar în sfârșit am găsit persoana ce o merită.”, a continuat Paris Hilton.