Vedete

Paris Hilton va avea o nuntă ca-n povești! Cum va arăta rochia de mireasă

maria.apostol
November 9, 2021 12:28 PM

Paris Hilton se mărită pe 11 noiembrie, iar ceremonia se anunță a fi una grandioasă! De departe cel mai spectaculos moment va fi apariția ei într-o rochie de mireasă, creație Valentino. 

Moștenitoarea imperiului Hilton s-a logodit anul acesta, chiar de ziua ei de naștere. Cel care i-a oferit inelul de logodnă este Carter Reum, bărbatul cu care vedeta se iubește de mai bine de 1 an. Paris a mai fost cerută în căsătorie, chiar de trei ori, iar de data asta pare să fie cu noroc.

Când îți găsești sufletul pereche, știi. Simți. Iubitul meu și cu mine am fost împreună încă de la prima întâlnire. Iar pentru ziua mea el a aranjat o călătorie într-un paradis tropical. În timp ce mergeam pentru a lua cina pe plajă, Carter m-a dus la o cabană decorată cu flori și s-a lăsat într-un genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există altcineva alături de care mi-aș petrece eternitatea”, a declarat tânăra milionară.

Paris Hilton va avea o nuntă ca-n povești

Nunta ei cu logodnicul Carter Reum are loc joi, 11 noiembrie, iar pregătirile pentru marele eveniment se află pe ultima sută de metri. Ceremonia gradioasă va avea loc la reşedinţa din Bel Air a răposatului bunic al lui Paris, Barron Hilton, şi se anunţă a fi evenimentul monden al anului în State.

Pentru ziua cea mare, se zvoneşte că fericita mireasă va purta o rochie Valentino, o creaţie care se va ridica, desigur, la pretenţiile celebrei moştenitoare, relatează okmagazine.ro. De fapt, se spune că Paris va schimba nu mai puţin de zece rochii. Și asta pentru că petrecerea va dura ca-n povești, timp de trei zile!