News

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit!

iulia.statie
August 5, 2020 14:58 PM

După o relație de doi ani, Paris Jackson și Gabriel Glenn și-au spus adio. La doar câteva ore după ce ei au apărut împreună într-un episod nou din ‚Unflitered: Paris Jackson and Gabriel Glenn’, s-a aflat că ei s-au despărțit.

Pe aceeasi temaFiica lui Michael Jackson, tentativă de suicid după ce a văzut documentarul „Leaving Neverland”

Paris Jackson și Gabriel Glenn și-au spus adio

Potrivit publicației TMZ, aceștia au luat-o pe drumuri separate, chiar dacă Paris mărturisea în episod: „Gabe a avut un impact uriaș asupra vieții mele și a inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Nu îmi pot imagina viața fără el.”

Cei doi au decis să se despartă într-un mod ‚amiabil’, iar mai multe surse din anturajul lor au dezvăluit că această despărțire ‚trebuia să aibă loc’.

Fanii au avut un șoc atunci când au aflat vestea, mai ales pentru că fiica lui Michael Jackson făcea dezvăluiri emoționante despre iubitul său în ultimul episod. „Gabe mi-a demonstrat că iubirea există, nu doar în filme. Și că nu este la fel de frumoasă ca în filme. Datorită lui nu mă simt singură.”

„Nu știu cum o să fie viitorul. Dar, există o persoană lângă care îmi doresc să cresc și să fiu o artistă mai bună. Nu pot face asta fără Gabe.”, a spus ea.

Ce dezvăluiri făcea vedeta despre orientarea ei sexuală

Recent, Paris Jackson vorbea deschis despre orientarea ei sexuală, povestindu-le fanilor totul despre sexualitatea ei.

„Am crezut mereu că o să mă căsătoresc cu o fată. Am iubit mai multe femei decât bărbați. Nu mă consider bisexuală, m-am întâlnit cu alte genuri decât bărbați sau femei. Nu are nicio legătură cu ce ai tu în pantaloni, are legătură cu cine ești cu adevărat ca persoană.”, a spus aceasta.

„Nu înțelegeam că era diferit, se ducea o luptă în mine, vedeam la TV doar bărbați și femei și nimic nu avea sens. Tata s-a prins imediat, cred că a simțit un fel de energie și a început să mă tachineze ca pe frații mei: ‚Oh, ai o iubită acum!’. Am fost norocoasă pentru că am trăit acest lucru, eram tânără, aveam vreo nouă ani. Nu mulți copii au această experiență.”, a explicat ea.