Living

Casa în care vor sta Meghan Markle și Prințul Harry pe durata vizitei lor oficiale în Australia este o bijuterie!

Verdict.ro
July 7, 2018 17:39 PM

Meghan Markle și Prințul Harry vor pleca în prima vizită oficială în Australia, iar întrebarea rămâne aceeași: unde va sta cuplul regal pe durata vizitei? Iată că avem și răspunsul: o casă fabuloasă, care poartă numele de The Buderim House.

Această proprietate a fost gândită de George Trotter și construită prin anul 1915 de Christian Schriver și este situată la nord de Munții Buderim, pe coasta Sunshine. Aztăzi e deținută de Tim și Jackie Banks, iar primul proprietar, John Fielding, a construit casa pentru Herbert Victor Fielding.

Domnul Banks a declarat: „Familia Fielding avea terenul de prin anii 1800. Aceștia au început cu mică cabană din tablă, la cam 150 de metri de unde se află casa acum; proprietatea a fost a treia casă construită pe terenul de fermă.”

Casa are cinci dormitoare, un bar, un pivniță cu vinuri, o piscină și spa, o cameră de jocuri și un garaj pentru cinci vehicule. Dacă Meghan și Harry vor alege resort-ul, ei nu vor fi primii nobili care să stea acolo. Casa Buderim a mai fost vizitată și de Ducele de Gloucester în 1934.

Ce vor face, oare, cei doi în Australia? Ei bine, Ducele și Ducesa de Sussex vor vizita Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă în octombrie. Vizita va coincide cu Jocurile Invictus ale lui Harry, pe care el l-a fondat ca o olimpiadă pentru cei răniți sau lezați în armată, fie că vorbim de personal sau veterani. Acestea vor avea loc între 20 și 27 octombrie.

Excursia este prima oportunitate majoră pentru Meghan să călătorească peste Ocean în calitate de membră a familiei regale.

Guvernul țării i-a invitat pe cei doi în această călătorie în Austria și Noua Zeelandă, iar planurile pentru Fiji și Tonga au fost propunerea Biroului de Externe din UK, după cum declară și Palatul Kensington.

Suntem extrem de curioși ce va alege să poarte Ducesa pe parcursul excursiei. Cu siguranță ne va surprinde plăcut.

Foto: Splashnews