News

Madeleine a Suediei, o prințesă atipică. A renunțat la Palatul Regal, iar acum este voluntar la New York. Ce familie frumoasă!

Verdict.ro
January 8, 2019 11:09 AM

Madeleine, mezina regilor Suediei este poate cea mai iubită prințesă din lume si asta pentru că oamenii spun că se comportă ca un om de rând și niciodată nu arată că are sânge albastru.

Madeleine s-a mutat la New York pentru a lucra voluntar la “World Childhood Founda­tion”, asociaţie înfiinţată în 1999 chiar de regina Silvia. Aici l-a cunoscut pe Chris O’Neil, expert în finanţe, împre­ună cu care s-a mutat abia după doi ani de relaţie. Despre el, regina-mamă spune că este „visul oricărei soacre”: educat, carismatic, pasionat de mu­zică clasică, literatură şi sport şi foarte elegant în purtări. Surprinzător în cazul lui Chris a fost faptul că nu a acceptat nici un titlu regal în urma căsătoriei, aşa cum a fost anunţat într-un comunicat oficial , conform click.ro .

Prinţesa Madeleine are acum  3 copii superbi. Mezina familiei, Adrienne, are ochii albaştri şi arată precum o păpuşă. Prinţesa Leonore (4) şi Prinţul Nicolas (3) isi iubesc foarte tare surioara mai mica, drept dovada stau pozele postate de mamica lor, in care cei doi o saruta. Fanii sunt extrem de incantati  de ficare data cand sunt postate poze noi cu familia si nu este de mirare. Toti sunt foarte frumosi!