Fashion

Pasionată de muzica electronică, Brigitte Năstase a mers la mare să-l vadă pe Gianluca Vacchi

Verdict.ro
April 30, 2018 18:05 PM

Pasionată de muzica electronică, Brigitte Năstase a mers la mare să-l vadă pe Gianluca Vacchi cum mixează!

Brigitte a petrecut weekend-ul acesta alături de Ilie Năstase și alți prieteni de-ai lor – la Mamaia – într-unul dintre cele mai pretențioase cluburi de la malul Mării. Reporterul Verdict.ro a vorbit cu Brigitte, iar aceasta i-a spus că „Am venit să mâncăm” și că „(…) Noi ne distrăm și mâncând.”

Așadar, Brigitte Năstase și Ilie Năstase au venit la mare pentru a mânca și atât?! Ei bine, nu. Brigitte ne-a mărturisit un lucru: „Fiul meu este DJ și am avut cluburi…Îmi place! Am venit să văd cum mixează Gianluca Vacchi.” Nu ne-am fi gândit, dar (aparent) Brigitte este o mare amatoare a muzicii electronice – obicei pe care l-a „moștenit” de la fiul său.

În privința ținutei afișate, Brigitte susține că: „Port o geacă Dsquared, pe care a purtat-o și Beyonce într-un concert, ghete Dsquared și outfit Supreme.” Bruneta recunoaște că nu s-a preocupat foarte tare în alegerea ținutelor pentru această minivacanță de 1 mai.

Cât despre viitor, Brigitte Năstase recunoaște că are câteva planuri, dar nu ne-a oferit mai multe amănunte: „Am un proiect Tv. E surpriză!”

Urmăriți clipul video pentru a vedea declarațiile complete, dar și ținuta afișată de Brigitte Năstase!