News

Pavel Bartoș, primele declarații după ce s-a aflat că Gina Pistol și Smiley așteaptă un copil

iulia.statie
September 26, 2020 13:43 PM

Pavel Bartoș a vorbit pentru prima oară despre bebelușul pe care Gina Pistol și Smiley îl așteaptă. Actorul a dezvăluit că se bucură nespus pentru colegul său, dar și de ce își dorește să aibă parte cântărețul.

Pe aceeasi temaGina Pistol și Smiley vor avea o fetiță? Ce anunț a fost făcut

Pavel Bartoș a oferit declarații inedite

Pavel Bartoș, în vârstă de 45 de ani, a oferit un interviu pe 24 septembrie, chiar ziua în care regizorul Jesus del Cerro și-a lansat cartea. Acesta a explicat și că s-a întors pe scenă, însă, are parte de un spectacol pe săptămână, nu 3-4, cum era obișnuit înainte de pandemia de coronavirus, notează publicația Click!.

Cât despre faptul că Smiley va deveni tată, Pavel a explicat că artistul și Gina trebuie să aibă grijă de ei în această perioadă. „Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște.”, a spus acesta pentru publicația menționată mai sus.

Ce relația apropiată are Pavel Bartoș cu Smiley

Totuși, Pavel, întrebat dacă va boteza primul copil al prietenului său, având în vedere că Smiley a creștinat-o pe fata cea mică a actorului, a explicat că este sigur că Gina și partenerul său își vor alege bine oamenii ce le vor deveni părinți spirituali. „Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită.”, a zis acesta.

Mai mult, Pavel Bartoș și Smiley au o relație foarte frumoasă, iar cântărețul este extrem de apropiat de fetița cea mică a actorului, în vârstă de 6 ani. „Da, vorbesc des, nu zilnic, dar la două zile vorbim. Păstrează o relație foarte apropiată cu finuța lui, Sofia (fiica cea mică a lui Pavel), care îmi spune, «tati, îmi e dor de nașu’ Smiley». Sofia a făcut deja 6 ani.”, a zis acesta pentru Click!.