Fashion

Pe ce a cheltuit Andreea Bănică toți banii și ce a avut de spus soțul ei: „Eu am banii mei”

nicoleta.ispasescu
March 31, 2019 15:01 PM

Fashionistă convinsă, Andreea Bănică ține tot timpul cont de tendințe și îi place să investească în aparițiile sale toți banii.

Pentru cei care nu știu, Andreea Bănică provine dintr-o familie modestă, iar ea a luptat dintodeauna și a fost extrem de muncitoare, pentru a ajunge la luxul de acum.

Vedeta ne-a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să își poată cumpăra orice și iată că a ajuns în acel punct.

„Foarte puține lucruri mi-au achiziționat părinții mei. Provin dintr-o familie modestă și nu m-am bucurat de acele momente. Mi-am dorit de mică să pot să ajung la un moment la un nivel în care să pot să-mi achiziționez ceea ce-mi doresc. Și am muncit foarte mult și acum pot să mă bucur de ceea ce mi-am dorit atunci”.

Cu hainele din dressingul Andreei ne-am putea cumpăra cu ușurință un apartament. Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine, pantofi sau bijuterii.

La ultima tură de shopping Andreea Bănică ne-a dezvăluit că a cheltuit toții bani.

„Am cheltuit toți banii. Am achiziționat gentuța, clutch-ul ăsta de la Zac Posen, sandalele Yves Saint Laurent, adidași mulți mi-am luat”.

Pe ce a cheltuit Andreea Bănică toți banii și ce a avut de spus soțul ei: „Eu am banii mei”

După ce a cheltuit toții bani pentru o sesiune de shopping, Andreea spune că va sta potolită următoarea perioadă. Un an spune ea, noi însă suntem convinși că va dura maximum o lună.

„Păi da nu îmi mai achiziționez acum nimic…Mi-am făcut shoppingul pe un an”.

Andreea Bănică a dovedit deja de ceva vreme că este o persoană independentă, și că își poate permite orice. Însă nu este privată nici de răsfățul din partea soțului.

Fie că îi transmite prin alte prietene, sau că îi spune direct, soțul Andreei Bănică știe întotdeauna ce își dorește soția lui cadou.

„Soțul meu nu știu dacă mai vede când cheltui. Eu am banii mei și îi spun: atenție, nu te bagi! Până aici. Pui cruce la banii ăștia”.

„Știe când vine ziua mea, știe când vine Crăciunul. Îi transmit un mesaj subtil, printr-o prietenă, sau chiar direct, dar subtil și…ȘTIE!”.