News

Pe ce melodie au dansat Meghan Markle și Prințul Harry la nunta lor

iulia.statie
August 3, 2020 12:13 PM

Multă lume își amintește cu siguranță de nunta Ducesei Meghan cu Prințul Harry, ce a avut loc în luna mai 2018. De la rochia superbă purtată de Markle, până la organizarea celor mai mici detalii ale evenimentului, ceremonia celor doi este de neuitat.

Pe aceeasi temaAșa arată spitalul unde a născut Meghan Markle. Cât a costat nașterea bebelușului regal

Ce melodie au ales Meghan Markle și Prințul Harry pentru dansul mirilor

Potrivit cărții ‚Finding Freedom’, au existat și mai multe momente magice în ziua lor specială de care noi nu știam nimic până acum. Scrisă de editorul regal, Omid Scobie și corespondentul regal, Carolyn Durand, fragmentele din carte au fost dezvăluite de mai multe publicații, iar, potrivit Harper’s Bazaar UK, cei doi Duci erau „extrem de fericiți în ziua cea mare privind dansul mirilor pe melodia ‚I’m in Love’ lansată în anii 1960 de către cântărețul Wilson Pickett’.

Mai mult, în carte a fost dezvăluit faptul că „Meghan și-a ținut propriul toast la recepție”.

Pickett, un cântăreț și compozitor american faimos, este cunoscut pentru mai multe hit-uri cum ar fi ‚In the Midnight Hour’, ‚Mustang Sally’ și ‚Funky Broadway’.

Deși s-a speculat că Meghan Markle și Prințul Harry au fost implicați în publicarea cărții, un oficial al celor doi a dezvăluit că este fals. „Ducele și Ducesa de Sussex nu au oferit interviuri și nu au contribuit la Finding Freedom. Această carte este bazată pe propriile experiențe ale autorilor ca făcând parte din echipa de presă regală și prin anchetele lor independente.”

Când a fost Meghan Markle cerută în căsătorie

De asemenea, autorii au dezvăluit că aceștia erau logodiți cu mult înainte ca noi să știm. Se pare că atunci când ei au participat la Invictus Games din Toronto, primul lor eveniment oficial ca și cuplu, Harry deja își ceruse aleasa în căsătorie, dar aceștia își doreau să țină totul secret.

Ei și-au anunțat logodna în noiembrie 2017, câteva luni mai târziu, dar Prințul nu a spus multe detalii despre cum s-a întâmplat emoționantul eveniment: „S-a întâmplat acum câteva săptămâni, mai devreme în această lună, aici, la cabana noastră, a fost doar o noapte normală pentru noi.”