News

Pe cine a iubit Kate Middleton înainte de a forma un cuplu cu Prințul William

iulia.statie
December 2, 2020 10:40 AM

Înainte de a-și cunoaște alesul, pe Prințul William, Kate Middleton a mai avut un iubit pe când era studentă.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Pe cine a iubit Kate Middleton în tinerețe

Deși nimeni nu își închipuie că aceștia au fost cu alte persoane vreodată, ținând cont de superba poveste de dragoste pe care o trăiesc, Kate Middleton a iubit și înainte să își cunoască Prințul. Ba chiar, fostul ei iubit s-a căsătorit cu o femeie ce îi seamănă perfect Ducesei, notează revista Viva!.

Kate Middleton a fost împreună cu Rupert Finch, pe când Ducesa era studentă la Universitatea St. Andrews. Aceștia au fost împreună aproximativ un an, până l-a cunoscut pe William, aceasta începând o relație cu alesul ei la scurt timp de la despărțire.

Rupert Finch lucrează ca și avocat, iar acum este și el un om căsătorit cu o femeie ce seamănă mult cu Ducesa de Campbridge.

El trăiește acum o poveste de dragoste cu Lady Natasha Rufus Isaac, de viță nobilă și prietenă cu Prințul William. Aceștia au împreună 3 copii.

Ba chiar, cei patru au și o prietenie strânsă, iar Kate sprijină tot ce face Lady Natasha, aceasta fiind proprietara unui brand de haine numit Beulah.

Cum s-au îndrăgostit Kate Middleton și Prințul William

William și Kate s-au cunoscut pe când erau studenți la Universitatea St. Andrews. Pe atunci, Kate era extrem de îndrăzneață și a decis să defileze pe podium pentru un eveniment caritabil de modă, ce avea loc chiar la facultatea lor.

Ducesa a fost îmbrăcată într-o rochie transparentă, iar imediat cum Printul a văzut-o, acesta s-a îndrăgostit de ea.

„Era sfârșitul primului an. Eram acolo, iar multe fete atractive participau. Ea purta o rochie extrem de provocatoare, una transparentă, tip plasă. El stătea în primul rând iar ochii i s-au aprins imediat.”, povestea Pat Duncan, prietena celor doi Duci, într-un interviu din 2011.