News

Pe ei i-a iubit Monica Bârlădeanu! Bărbații din viața vedetei TV

Verdict.ro
April 19, 2019 13:28 PM

Monica Bârlădeanu și-a materializat visul de a lucra în TV în 2002, când devine prezentator al emisiunii „La Strada”, pe B1TV. Actrița și prezentatoarea TV a avut o carieră îndelungată, plină de momente de care este mândră.

În 2003, vedeta prezintă show-ul „Viața în direct”, alături de Dan Tudor. În 2004, Monica prezintă show-ul estival Extravacanzza, apoi pleacă la Los Angeles, unde urmează cursuri de televiziune și apoi de actorie. În 2018, actrița a prezentat reality-show-ul „Ferma vedetelor” de la Pro TV.

Pe ei i-a iubit Monica Bârlădeanu!

Bărbații din viața vedetei TV

Timp de aproape opt ani, Monica Bârlădeanu (40 de ani) și Bobby Păunescu au format un cuplu. În tot acest timp, actrița a jucat într-o mulțime de filme, în general sub pseudonimul artistic Monica Dean.

În 2012, cuplul s-a despărțit. „Dragi prieteni, deși suntem absolut hotărâți să lucrăm în continuare împreună așa cum am făcut-o și până acum, prietenii voștri, Monica și Bobby, nu mai formează, din păcate, un cuplu”, așa a sunat mesajul pe care amândoi l-au publicat pe Facebook.

Citește și: Pentru el a fugit de acasă? Cine este primul bărbat din viața Gabrielei Cristea

„E foarte greu de răspuns la întrebarea „de ce s-a terminat relația cu Monica Bârlădeanu”. Nu avem un motiv clar. Așa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiții, pentru că, așa cum spuneam, partea sentimentală e singura parte din viața mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiții.

Și dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumusețe, de dragoste, de faimă, orice”, a declarat el în 2013, potrivit Ciao.

Citește și: Cine este soția lui Tudor Chirilă și cu ce se ocupă aceasta

„Mi-e foarte bine singură”

La scurt timp de la despărțire, Monica l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf cu șapte ani mai tânăr decât ea. Din nefericire, relația nu a rezistat trecerii timpului.

În 2016, Monica s-a aflat des în compania medicului Renert Gad. Cei doi au fost fotografiați împreună de nenumărate ori, dar relația nu a durat. Ladoar  câteva săptămâni de când s-a aflat că formează un cuplu, medicul a fost fotografiat de paparazzi în compania unei alte femei.

Acum, Monica este singură și nu duce deloc dorul vieții de cuplu.

Citește și: Cu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

„Mă simt extraordinar de confortabil cu spaţiile largi şi cu trăitul singură. Mi-e foarte bine singură. Nu simt nevoia să-mi fie casa plină mereu. Pot să stau şi două zile în casă fără să vorbesc cu absolut ni­meni”, mărturisea vedeta TV, în urmă cu ceva timp, pentru OK! Magazine.

La momentul actual, deși nu mai prezintă show-ul „Ferma vedetelor”, Monica se numără printre rolurile principale ale noului serial TV „Vlad”, produs și difuzat de câtre Pro TV.