Fashion

Pe lângă Bella Hadid și alte staruri, Jacquemus și-a integrat și bunica în noua campanie

iulia.statie
May 26, 2020 10:00 AM

Simon Portre Jacquemus are o paletă mare de vedete ce apar în campaniile sale, dar și la prezentările de modă, printre care putem să le enumerăm pe Bella și Gigi Hadid, dar și Emily Ratajkowski.

Pe aceeasi temaCele mai cool item-uri ale sezonului: piesele deconstruite şi asimetrice! Uite cum le poartă vedetele!

O nouă vedetă apare în prezentarea Jacquemus: chiar bunica sa!

Acum, chiar și propria bunică a designerului, Liline, face parte din modelele ce au fost integrate în noua campanie Jacquemus, iar până acum, aceasta a cucerit publicul total, fiind o apariție inedită și fresh.

În timp ce pandemia continuă să ne pună limită cu privire la adunările mari, designerul a reevaluat producția de imagini tradiționale, totuși, fără a avea o echipă întreagă în spate de makeup artiști, hairstiliști dar și styliști. Pentru a fi în ton cu distanțarea socială, acesta a condus shooting-uri realizate pe FaceTime, alături de fotograful Pierre-Ange Carlotti. Cei doi au obținut fotografii inedite și extrem de intime cu vedete ca Bella Hadid, Rosalia și Barbie Ferreira, poze făcute chiar în casa lor.

 

View this post on Instagram

 

?? #JACQUEMUSATHOME WITH MY GRAND MOTHER LILINE SHOT BY ME SUMMER 2020 (ONE OF THE MOST SPECIAL STORY FOR ME )

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on May 21, 2020 at 10:06am PDT

În noile fotografii, unde Liline a îmbrăcat obiecte vestimentare din linia de primăvară, ea oferă o nuanță nouă acelor look-uri pariziene, fără efort, pentru care brand-ul a devenit cunoscut. Jacquemus chiar a dezvăluit și câteva fotografii fabuloase cu el însuși, făcute tot pe aceeași platformă online.

Acest casting mult mai personal a fost o schimbare pe care designerul a făcut-o, trecând de la prezentările bine puse la punct la cadre intime, acesta dezvăluind că shooting-urile au fost extrem de speciale pentru el.

 

View this post on Instagram

 

?? #JACQUEMUSATHOME WITH MY GRAND MOTHER LILINE SHOT BY ME SUMMER 2020 (ONE OF THE MOST SPECIAL STORY FOR ME )

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on May 21, 2020 at 10:59am PDT

Bunica sa poartă piese cum ar fi un costum roz extrem clasic, un top alb, o rochie maxi ce amintește de zilele de vară și multe altele. Printre accesoriile folosite amintim platformele, cercei statement și ochelari de soare. Aceste fotografii au pus accentul pe două lucruri: stilul nu are vârstă, iar acum știm de unde Jacquemus a moștenit bunul gust.